Kırklarelispor Şanlıurfaspor deplasmanından 2-1’lik yenilgi ile ayrıldı

TFF 2.lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor 5’nci hafta mücadelesinde Şanlıurfa GAP Stadyumu’nda konuk olduğu Şanlıurfaspor’a 2-1 yenildi. Ligdeki 2’nci yenilgisini alan Kırklarelispor haftayı puansız kapattı.
Mücadele Serdar Akkoçoğlu, Barkın Güdü, Murat Erölmez hakem üçlüsü tarafından yönetildi. Kırklarelispor ilk yarıda kalesinde gördüğü gollerle rakibine 2-1 mağlup oldu.
Maça temsilcimiz Kırklarelispor’a göre daha etkili başlayan Şanlıurfaspor mücadelenin 22’nci dakikasında Cebrail Karayel’in attığı golle 1-0’lık üstünlüğü yakaladı. Dakikalar 42’yi gösterirken Can Erdem’in golüyle Şanlıurfaspor farkı 2’ye yükseltti. Bu golle mücadelenin ilk yarısı 2-0’lık Şanlıurfaspor üstünlüğü ile kapandı.
2’nci yarıda farkı azaltmak isteyen Kırklarelispor aradığı golü 70’nci dakikada Ahmethan Köse ile buldu. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 2-1’lik Şanlıurfaspor üstünlüğü ile sona erdi.
Kırklarelispor bu sonuçla üst üste 2’nci deplasman yenilgisini aldı.
Bilgin Erdem son
Bandırmaspor maçına göre ilk 11’de 1 oyuncu değiştirdi
Ligde son oynanan Bandırmaspor maçına ilk 11 başlayan Emre Keleşoğlu bu karşılaşmada yerini İlter Ayyıldız’a bıraktı. Kırklarelispor karşılaşmaya İbrahim Demir, Davud Babur, Müslüm Aydoğan, Caner Bulut, Yusuf Çelik, Hakkı Şimşek, Denis Taşkesen, Caner Koca, İlter Ayyıldız, Ahmethan Köse, Mert Sinan Pekesen 11’i ile başlarken, Şanlıurfaspor ise Ömer Kahveci, Samet Akaydın, Cebrail Karayel, Emre Özkan, Onur Demir, Aykut Akgün, Benhur Keser, Sercan Kaya, Halil İbrahim Tuna, Fevzi Özkan, Can Erdem 11’i ile karşılaşmya başladı.
Ahmethan Köse yine boş geçmedi
Son haftalarda attığı gollerle takımı sırtlayan Ahmethan Köse, Şanlıurfaspor deplasmanında Kırklarelispor’un tek golünü kaydetti. Bu golle Ahmethan Köse ligdeki 3’ncü kaydetti.
Kırklarelispor ligdeki 2’nci yenilgisini aldı
Ligin 3’ncü haftasında Pendikspor’a konuk olan Kırklarelispor 3-0’lık skorla ligdeki ilk yenilgisini almıştı. Son 2 maçında iyi ve tempolu oyunla ligde Bandırmaspor’u 3-1, kupa da ise Utaş Uşakspor’u 4-1 ile geçen Kırklarelispor, Şanlıurfaspor deplasmanında seriyi bozmuş oldu.
2-1’lik Şanlıurfaspor yenilgisiyle Kırklarelispor ligdeki 2’nci yenilgisini alDI. Kırklarelispor bu sonuçla haftayı 7 puanla 7’nci sırada kapattı. Şanlıurfaspor ise bu galibiyet ile puanını 13’e yükselterek averajla haftayı 2’nci sırada kapattı.
Kırklarelispor ligin 6’ncı haftasında 7 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda Konya Anadolu Selçukspor’u ağırlayacak. Şanlıurfaspor ise aynı gün aynı saatte Bugsaşspor deplasmanına çıkacak.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol