Kırklarelispor Koptu Geliyor

2021-2022 futbol sezonunda TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynadığı mücadelede Akdeniz temsilcisi Tarsus İdman Yurdu’nu 2-0 mağlup ederek ligde 7’nci basamağa yükseldi. 

Ligin ilk iki maçında aldığı mağlubiyet sonrasında 11 Eylül 2021 tarihinden bu yana ligde oynadığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmezken son derece kritik bir haftada Tarsus İdman Yurdu’nu ligin 14’üncü haftasında ilk yarıda 12’nci dakikada golcü ismi Furkan Fehmi Güneş’in ve 77’ nci dakikasında Yaser Hacımustafaoğlu’nun attığı golle 2-0 kazandı. Maç sonrasında açıklamada bulunan Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem: “Tüm futbolcu kardeşlerimi ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Kritik ve zorlu bir maç oynadık. Zorlu bir rakibe karşı iyi mücadele verdik ve kazandık.”dedi.

Bu maçı kazanmak bizim açımızdan son derece önemliydi. Çünkü rakibimiz puansal anlamda önümüzdeydi kazanarak hem puan farkını kapattık hem de rakibimizi averajla geçtik. Bu moral açısından son derece önemliydi.
Takım olarak özgüvenimiz her geçen gün artıyor futbolcu kardeşlerimde sahada yapmak istediklerini ortaya koymaya başladılar.
Futbolda moral motivasyon ve özgüven çok önemli. Bir de kazanma alışkanlığı elde ettiğinde bu saydığım unsurlar çok daha yukarılara çıkıyor.
Amacımız Kırklarelispor’u layık olduğu yerlere üst sıralara taşımak bunun için de ciddi bir mesafe kat ettik.
Önümüzdeki haftalarda da bu seriyi devam ettirerek ligde iddialı olmak istiyoruz.
Özellikle taraftarımızın yoğun desteği olduğu maçlarda çok daha iyi futbol oynuyoruz. Taraftarımıza bu kazandığımız maçı armağan ediyoruz” dedi.
Maçla ilgili istatistikler şu
şekilde oldu:
Kırklarelispor
1. Mehmet Cinpir, 3. Canberk Ömer Özdemir, 5. Uğur Adem Gezer, 11. Furkan Fehmi Güneş, 14. Serhat Mermer, 39. Emre Balkı, 38. Ferhat Görgülü, 54. Berat Ali Genç, 65. Çağrı Ortakaya, 66. Davut Babur, 80. Şevki Çınar
Teknik Direktör: Bilgin Erdem
Goller: Furkan Fehmi Güneş,12.dk - Yaser Hacımustafaoğlu,77.dk
Kartlar: Uğur Adem Gezer 66.dk- Emre Balkı 90+1.dk
Oyundan Çıkanlar: Çağrı Ortakaya 79.dk- Furkan Fehmi Güneş 68.dk- Berat Ali Genç 58.dk- Şevki Çınar 58.dk
Oyuna Girenler: İsmail Ayaz 79.dk- Yaser Hacımustafaoğlu 68.dk- Harun Özcan 58.dk, Emre Keleşoğlu 58.dk
Tarsus İdman Yurdu SK
1. Abdulaziz Demircan, 6. Abdussamed Karnuçu, 10. Yasin Yener, 17. Niyazi Batuhan Salman, 27. Yılmaz Basravi, 32. Tufan Kelleci, 47. Azad Filiz, 54. Ahmet Furkan Özcan, 22. Alperen Pak, 92. Furkan Balaban, 99. Sinan Kurumuş
Teknik Direktör: Sinan Atım
Kartlar : Sarı Kart Azad Filiz 27.Dk- Furkan Balaban 33.dk
Oyundan Çıkanlar: Furkan Balaban 87.Dk, -Yasin Yener 74.dk, Yılmaz Basravi 74.dk, Azad Filiz 46.dk Aytaç Öden 55.dk
Oyuna Girenler: Aytaç Öden 46.dk, Uğur Arslan Kuru 55.dk, Artun Akçakın 74.dk, Cengiz Ötkün 74.dk,, Hüseyin Çolak 87.dk(E.Baycan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol