Kırklarelispor, Fatih Karagümrük deplasmanından 1-0’lık yenilgi ile ayrıldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, Fatih Karagümrük deplasmanından 1-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Fatih Karagümrük’e galibiyeti getiren golü 45+3’te Murat Türkan kaydetti. Bu sonuçla deplasmanda ki üst üste 3. yenilgisini alan Kırklarelispor haftayı puansız kapattı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Batuhan Gültek yönetti. Batuhan Gültek’in yardımcılıklarını Sezgin Altun ve Özcan Sultanoğlu yaptı. Az sayıda futbolseverin izlediği mücadelenin ilk yarısı iki takım açısından dengeli geçerken 45+3’te sahneye çıkan Murat Türkkan takımını öne geçiren golü kaydetti. Bu golle Fatih Karagümrük mücadelenin ilk yarısını Kırklarelispor karşısında 1-0’lık üstünlükle kapattı. 2’nci yarıda Kırklarelispor gol bulmak adına rakip kaleye yüklenmeye çalışsada aradığı golü bulamadı. Fatih Karagümrük mücadeleden 1-0’lık galibiyetle ayrılarak ligdeki 3’ncü galibiyetini elde etti. Bu skorla ev sahibi ekip puanını 10’a yükseltti. Kırklarelispor ise bu sonuçla ligdeki 3’ncü yenilgisini aldı ve haftayı 8 puanla kapattı.
Kırklarelispor
deplasmanda puan almakta zorlanıyor
2018-2019 sezonuna Etimesgut Belediyespor deplasmanında elde ettiği 3-0’lık galibiyetle başlayan ve sezona iddialı giren Kırklarelispor ilk hafta elde ettiği galibiyetten sonra deplasmanda puan alamadı. Etimesgut Belediyespor mücadelesinden sonra 3’ncü hafta Pendikspor ile deplasmanda karşılaşan Kırklarelispor, rakibine 3-0 kaybetti.

 

 


Bu sonuçla ligdeki ilk deplasman yenilgisini alan Kırklarelispor daha sonra 5’nci hafta mücadelesinde karşılaştığı Şanlıurfaspor’a deplasmanda 2-1 yenildi. Karagümrük yenilgisiyle birlikte Kırklarelispor üst üste 3’ncü deplasmanından da puan çıkaramamış oldu. 7’nci haftayı puansız kapatan Kırklarelispor ligin 8’nci haftasında kendi evinde Darıca Gençlernirliği’ni ağırlayacak. Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda 17 Ekim Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. 7’nci haftayı galibiyet ile kapatan Fatih Karagümrük ise ligin 8’nci haftasında 17 Ekim Çarşamba günü Bugsaş Spor’a konuk olacak. Mücadele saat 14.30’da başlayacak.
Denis Taşkesen
eski takımına karşı forma giydi
Kariyerine Almanya 3. Lig ekibi Osnabrück ile 2015 yılında başlayan Denis Taşkesen, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında Fatih Karagümrük takımıyla mücadele etti. Bu 2 sezonda toplamda 8 gol kaydetti. Bu sezon itibarıyla Kırklarelispor’a transfer olan Denis Taşkesen, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Kırklarelispor formasıyla eski takımına karşı mücadele etti.
Cüneyt
Dumlupınar ilk galibiyetini aldı
5 Ekim’de Yusuf Şimşek’ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna gelen ve ilk maçına geçen hafta çıkan Cüneyt Dumlupınar, Z. Kömürspor deplasmanından istediğini alamamış ve takımı sahadan 3-1’lik yenilgi ile ayrılmıştı. Fatih Karagümrük’ün başında 2’nci maçına Kırklarelispor karşısında çıkan Cüneyt Dumlupınar 1-0’lık skorla takımının başında ilk galibiyetini elde etti.
Kadrolar
Kırklarelispor
İbrahim Demir, Davud Babür, Müslüm Aydoğan, Nuh Aşkın, Caner Bulut, Hakkı Şimşek, Denis Taşkesen, Caner Koca, Yüksel Şişman, Ahmethan Köse, Mert Sinan Pekesen.
Fatih Karagümrük
Tarık Çetin, Yiğitcan Erdoğan, Murat Türkan, Benjamin Fuchs, Murat Ceylan, Turgut Doğan Şahin, Erkan Zengin, Gökay İravul, Bilal Aziz Özer, Selçuk Alibaz , Emir Gökçe, Murat Hocaoğlu

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol