Kırklarelispor Eli Boş Döndü

TFF Mislicom 2.Lig Kırmızı gruptaki temsilcimiz Kırklarelispor deplasmanda karşılaştığı Etimesgut Belediyespor maçından puansız ayrıldı. 

TFF Mislicom 2.Lig Kırmızı grup 34. Haftasında temsilcimiz Kırklarelispor deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Ankara deplasmanında 15 Nisan Perşembe günü oynanan karşılaşma saat 15.00’te başladı.

Ankara Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmada yeşil beyazlı temsilcimiz Kırklarelispor öne geçmesine rağmen mücadelenin son dakikasında yediği gol ile sahadan mağlubiyet ile ayrıldı.
2.Ligde play-off mücadelesi veren temsilcimiz Kırklarelispor ligin 34. haftasında Kırmızı grubun güçlü ekiplerinden Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan yeşil beyazlı temsilcimiz Kırklarelispor 36. dakikada Emre Yalçın ile 1-0 öne geçti. İlk yarısının Kırklarelispor’un üstünlüğü ile biten maçta ikinci yarıda ev sahibi ekip beraberlik golünü 58. dakikada Şahin Fıstıkçı ile buldu.
Maçın son dakikasında kalesinde bir gol daha gören yeşil beyazlı temsilcimiz Kırklarelispor sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Yeşil beyazlı ekip sahadan mağlubiyet ile ayrılsa da rakiplerinin puan kaybettiği haftada 4. sıradaki yerini kaybetmedi. Kırklarelispor her ne kadar yerini korumuş olsa da aşağıdan gelen rakiplerinin puan alması ile birlikte play-off hattında 8 takım yer almış oldu. Birbirine yakın puanlar oluşan ilk 6 takımın kıyasıya mücadelesi gelecek haftalarda boy gösterecek. Temsilcimiz Kırklarelispor Ligin 35. haftasını Bay geçecek. (G. Gökçen)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol