Kırklarelispor Duraklama Dönemine girdi

Kırklarelispor Spor Toto 2. Lig müsabakası 16. hafta mücadelesinde evinde Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil Beyazlı ekip 2-1 geriye düştüğü mücadele de taraftarların aklında “İnşallah bu mağlubiyet serisi uzun sürmez” düşünceleri yer etti. 

Kırklarelispor 10 Aralık Pazar günü Atatürk Stadyumunda Bandırmaspor’u konuk etti. Maç öncesi Bandırmaspor ile arasında yalnızca bir puan fark bulunan Kırklarelispor için son derece önemli bir maçtı.
Evdeki hesap çarşıya uymadı
Kırklarelispor evinde puan almamaya razı oldu. Bu süreç geçtiğimiz yıllarda yaşanan mağlubiyet ve beraberlik serilerini hatıra getirdi. Bu durumda taraftarın tek temennisi ise “İnşallah bu mağlubiyet serisi uzun sürmez” yönünde idi. Maç öncesi 25 puanda bulunan Yeşil Beyazlı ekip, üst sıralardan kopmamak adına bu maçtan mutlak 3 puan çıkarmalıydı ve 2-1’lik mağlubiyet ile çıkaramadı.
3 puan için sahaya çıkan 11
Kırklarelispor Teknik Direktörü: Vehbi Haluk Bulgurlu
Kırklarelispor: Alişan Şeker, Davut Babur, Saffet Gurur Yazar, Soner Birinci, İbrahim Sürgülü, Enis Çeliksu, Metincan Cici, Osman Torun, Salim Kaya, Caner Koca, Sinan Kurumuş
Yedekler: Meriç Bayram, Ümit Can Tokcu, Burak Can Kunt, Ahmet Baykal, Hakkı İsmet Şimşek, Ersoy Dinçer, Ali İhsan Şahin
Bandırmaspor Teknik Direktörü: Mustafa Uğur
Bandırmaspor: Ali Türkan, Oğulcan Şahin, Erdi Öner, Birhan Vatansever, Davıd Deniz Kılınıç, Mesut Saray, Özgür Çelik, Erhan Şentürk, Berkay Can Değirmencioğlu, Hüseyin Altuğ Taş, Oğuzhan Kayar
Yedekler: Ramazan Evren Üstündağ, Evren Güder, Yusuf Akyel, Hüseyin Pala, Mehmet Gülmez, Bahri Can Avcı, Fatih Kıran
Stat: Kırklareli Atatürk Stadyumu
Hakemler: Gürel Uzuner, Cemalettin Gündoğdular, Cengizhan Öztürk
Sarı Kartlar: Sinan Kurumuş, Saffet Gurur Yazar (Kırklarelispor), Özgür Çelik, Hüseyin Altuğ Taş (Bandırmaspor)
Goller: Dakika 90 Ahmet Baykal (Kırklarelispor), Dakika 14 Erhan Şentürk, Dakika 16 Hüseyin Altuğ Taş (Bandırmaspor)
Maç sonuna kadar yaptığımız tek şey sağdan ve soldan içeri orta
Maçın tamamına baktığımız zaman, Kırklarelispor’un sadece tek bir yolla gol bulmaya çalıştığını gördük. Sağ ve sol kanadımızda bulunan hızlı iki oyuncumuzun üzerine bırakılan oyun tarzı bizi galibiyete ulaştıramadı. Bir tarafta Osman Torun diğer tarafta Davut Babur ellerinden geleni yaptılar fakat sonuca ulaşamadık. Kırklarelispor’un tek oyun taktiği içeri açılan ortalarla gol bulma yönetimi idi. Maç sonuna kadar tüm Kırklarelispor’lu taraftarlar top Davut ve Osman’ın ayağına geldiğinde hop oturup hop kalktı. Oysaki rakip takımın ceza sahasının dışında bıraktığı boşluklar şut için mükemmel bir ortam oluşturuyordu. Ama Kırklarelispor’lu oyuncular bu alternatiften uzak durdular. Yakaladığımız net pozisyonların kaçırılması adeta saç baş yoldurdu. Sonuç olarak altın değerinde 3 puan alınamadı.
Taraftarlarda buruk sevinç
Kırklarelispor taraftarları özellikle 39 Gençlik taraftar grubu tribünde biran olsun susmadı. Bununla birlikte diğer bölümde bulunan taraftarlar kaçan 3 puanının sonrasında sahadan buruk bir sevinç ile ayrıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol