Kırklarelispor Duraklama Dönemine girdi

Kırklarelispor Spor Toto 2. Lig müsabakası 5. hafta mücadelesinde evinde Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya geldi.  Yeşil Beyazlı ekip geriye düştüğü maçta Sinan Kurumuş’un attığı golle sahadan beraberlik ile ayrıldı. Bu sonuç karşısında taraftarların aklında “İnşallah bu beraberlik serisi uzun sürmez” düşünceleri yer etti.

Kırklarelispor 27 Eylül Çarşamba günü Atatürk Stadyumunda Zonguldak Kömürspor’u konuk etti. Maç öncesi Zonguldak Kömürspor ile arasında yalnızca bir puan fark bulunan Kırklarelispor için son derece önemli bir maçtı. Bu maç ile tüm camiada Gümüşhanespor mağlubiyeti unutulacak ve yeni bir serinin başlangıcı olacak düşünceleri hâkimdi. Fakat evde ki hesap çarşıya uymadı. Kırklarelispor evinde 1 puana razı oldu. Bu süreç geçtiğimiz yıllarda yaşanan beraberlik serilerini hatıra getirdi. Bu durumda taraftarın tek temennisi ise “İnşallah bu beraberlik serisi uzun sürmez” yönünde idi. Maç öncesi 7 puanda bulunan Yeşil Beyazlı ekip, üst sıralardan kopmamak adına bu maçtan mutlak 3 puan çıkarmalıydı. Bu amaç ile sahaya şu 11 ile çıktı.
Kırklarelispor: Alişan Şeker, Davut Babur, Saffet Gurur Yazar, Soner Birinci, İbrahim Sürgülü, Ahmet Baykal, Hakkı Şimşek, Tekin Adar, Osman Torun, Caner Koca, Sinan Kurumuş
Yedekler: Meriç Bayram, Ümit Can Tokcu, Burak Can Kunt, Metincan Cici, Oğuzhan Erdoğan, Salim Kaya, Hasan Türk
Zonguldak Kömürspor: Sinan Öre, Ercan Coşkun, Şevket Güngör, Hasan Küçcük, Cömert Kandemir, Onur Eriş, Hüseyin Yılmaz, Ali Kemal Özkan, Mert Caymaz, Okan Eken, Okan Duran
Yedekler: Cantuğ Temel, Kamil İçer, Reşo Akın, Semih Beyaz, İlyas Sarı, Ertan Koç, Ekrem Sarıçam
Maç sonuna kadar yaptığımız tek şey sağdan ve soldan içeri orta...
Maçın tamamına baktığımız zaman, Kırklarelispor’un sadece tek bir yolla gol bulmaya çalıştığını gördük. Sağ ve sol kanadımızda bulunan hızlı iki oyuncumuzun üzerine bırakılan oyun tarzı bizi galibiyete ulaştıramadı. Bir tarafta Osman Torun diğer tarafta Davut Babur ellerinden geleni yaptılar fakat sonuca ulaşamadık. Kırklarelispor’un tek oyun taktiği içeri açılan ortalarla gol bulma yönetimi idi. Maç sonuna kadar tüm Kırklarelispor’lu taraftarlar top Davut ve Osman’ın ayağına geldiğinde hop oturup hop kalktı. Maç bütününe göz attığınızda Kırklarelispor’un Sinan Kurumuş’un orta sahadan çektiği şutun haricinde akılda kalan başka bir şutu yok. Oysaki rakip takımın ceza sahasının dışında bıraktığı boşluklar şut için mükemmel bir ortam oluşturuyordu. Ama Kırklarelispor’lu oyuncular bu alternatiften uzak durdular. Yakaladığımız net pozisyonların kaçırılması adeta saç baş yoldurdu. Sonuç olarak altın değerinde 3 puan alınamadı.
Maç hafta içi oynanınca seyirci desteği de az oldu
Kırklarelispor bu yıl yaptığı transferlerle birlikte seyirci sayısında da büyük bir tiraj yakaladı. Hafta sonu oynanan müsabakalarda hatırı sayılır bir taraftar kitlesi Kırklarelispor’un maçlarını yakından takip etti. Fakat özellikle hafta içi oynanan müsabakalarda taraftar sayısının oldukça az olduğu görüldü.
Taraftarlarda buruk sevinç
Kırklarelispor taraftarları özellikle 39 Gençlik taraftar grubu tribünde biran olsun susmadı. Bununla birlikte diğer bölümde bulunan taraftarlar kaça 3 puanının sonrasında sahadan buruk bir sevinç ile ayrıldı.



Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol