Kırklarelispor, Darıca Gençlerbirliği’ni farklı mağlup etti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, 25. hafta karşılaşmasında dün Darıca Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Rakibi karşısında oldukça etkili bir performans ortaya koyan yeşil beyazlılar, İlter Ayyıldız ve Emre Balkı’nın kaydettiği gollerle sahadan 4-1 galip ayrıldı. Temsilcimiz, bu sonuçla 25. haftayı 30 puanla 12. sırada tamamladı.

Darıca Gençlerbirliği-Kırklarelispor karşılaşmasını Can Cengiz yönetti. Can Cengiz’in yardımcılıklarını ise Hakan Yoldaş ve Berkay Daban yaptı. Ev sahibi Darıca Gençlerbirliği mücadeleye Emre Gamsız, Ramazan Özcan, Salih Seyis, Veysel Canpolat, Mustafa Kaya, Emre Alan, Tuncay Fındıkçı, Halil İbrahim Şagar, Oktay Bala, Ahmet Kutluer, M. Kızılyar 11’i ile başlarken, Kırklarelispor ise sahaya İbrahim Demir, Davut Babur, Müslüm Aydoğan, Nuh Aşkın, Caner Bulut, Denis Taşkesen, Mert Sinan Pekesen, Caner Koca, İlter Ayyıldız, Emre Balkı, Ahmethan Köse 11’i ile çıktı. Konuk Kırklarelispor mücadeleye hızlı başlayan taraf oldu. Temsilcimiz 8. dakikada Emre Balkı’nın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Kırklarelispor, 37. dakikada İlter Ayyıldız ile farkı 2’ye çıkardı. Mücadelenin ilk yarısı Kırklarelispor’un 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı. 51. dakikada yeniden sahneye çıkan İlter Ayyıldız skoru 3-0’a getirdi. Ev sahibi Darıca Gençlerbirliği, 76. dakikada Ahmet Kutluer’in penaltıdan attığı golle farkı 2’ye indirdi. Karşılaşmada son sözü yeşil beyazlılar adına 81. dakikada Emre Balkı söyledi. Rakibini 4-1 ile geçen Kırklarelispor, bu sonuçla 25. haftayı 30 puanla 12. sırada tamamladı. Ev sahibi Darıca Gençlerbirliği ise 21 puanla 17. sırada yer aldı.
Kırklarelispor, deplasmanda
4. kez kazandı
Kırmızı Grup’un 23. haftasında Konya Anadolu Selçukspor’u 5-0 mağlup ederek 7 haftalık galibiyet hasretini sona erdiren Kırklarelispor, Darıca Gençlerbirliği’ni de farklı yenerek dış sahada üst üste 2. kez kazandı. Yeşil beyazlılar, bu sezon deplasmanda 12 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Bu maçlarda 19 gol atan temsilcimiz, kalesinde ise 18 gol gördü. Deplasmanda 4 kez kazanan Kırklarelispor, bu galibiyetlerde sadece 1 gol yedi.
02.09.2018 Etimesgut Belediyespor 0-3 Kırklarelispor
18.11.2018 Kahramanmaraşspor 0-2 Kırklarelispor
24.02.2019 Konya Anadolu Selçukspor 0-5 Kırklarelispor
06.03.2018 Darıca Gençlerbirliği 1-4 Kırklarelispor
Darıca
Gençlerbirliği,
14. kez kaybetti
Ligin 2. yarısında eksik kadroyla mücadele etmek zorunda kalan Darıca Gençlerbirliği, Kırklarelispor’a karşı 14. yenilgisini aldı. Ankara temsilcisi ligin 2. yarısında oynadığı 8 maçta sadece 1 puan alabildi. Ligde üst üste aldığı yenilgiler ile kötü günler geçiren Darıca Gençlerbirliği, topladığı 21 puanla 25. haftayı 17. sırada noktaladı.
Pazar günü rakip Tokatspor
Hafta içi randevusunda Darıca Gençlerbirliği’ni 4-1 ile geçen Kırklarelispor, 26. hafta mücadelesinde pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda Tokatspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 15:00’te başlayacak. 2 takım arasında ligin ilk yarısında Tokat’ta oynanan mücadele Tokatspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol