Kırklarelispor Başkanı Can’dan çarpıcı açıklamalar

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Can, takımın maddi olarak gerekli desteği almadığını söyledi. Kulüp olarak siyasi konulara girmekten hep uzak durduklarını vurguladı. Can, ancak siyasilerin kulübün başarısı için bir şeyler yapmadıklarına işaret ederek; “Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda siyaset yapmamız gerekiyorsa, siyasetin nasıl yapılacağını herkese göstereceğiz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı yazılı açıklamada; “Söz konusu Kırklarelispor ise gerisi teferruattır” diyerek çıktığımız bu yolda, taraftar gruplarımız bizleri yalnız bırakmadılar. “Birlikten kuvvet doğar” anlayışıyla hareket ederek, maddi imkansızlıklara rağmen Kırk Şehitler Abidesi’ni spor kamuoyunda temsil etmenin gayretini veren Kırklarelispor’un sahipsiz olmadığını tüm siyasilerimize ve idari yöneticilerimize ilan ediyoruz.
Taraftar gruplarımız ve camiamızla birlikte 50 yıldır şanla, şerefle şehrimizi temsil eden Kırklarelispor’un etrafında kenetleniyoruz” ifadelerini kullandı.
“Bizim tek bir davamız vardır; O da
Kırklarelispor’dur”
Siyasi konulara dahil olmadıkları için gerekli desteği almadıklarını iddia eden Başkan Can, “Bugüne kadar Kırklarelispor’u her zaman siyaset üstü kabul ederek, tribünlerimizi siyasete dahil etmedik.
Fakat geldiğimiz noktada; Biz siyasi konulara dahil olmadıkça, kulübümüzün başarısı için siyasilerimiz tarafından herhangi bir girişimin olmadığını görüyoruz.
Spor Toto 2’nci Lig’de mücadele ettiğimiz rakiplerimizin sabit gelir kaynağı ve sponsor gelirleri, bizim gelirlerimizin çok üzerindedir. Bizim tek bir davamız vardır; O da Kırklarelispor’dur” dedi.
“Sandıkta görüşmek üzere…”
Oldukça iddialı açıklamalar ile Kırklareli kamouoyuna bomba gibi düşen Kırklarelispor Başkanı Can yazısına şu cümlelerle son verdi, “Aldığımız karar neticesinde kulübümüze sponsor bulunana kadar taraftar gruplarımız aynı amaç doğrultusunda hareket edeceklerdir.
Bugüne kadar Kırklarelispor camiası olarak siyasetten uzak durduk. Fakat kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda siyaset yapmamız gerekiyorsa, siyasetin nasıl yapılacağını herkese göstereceğiz. Yaşasın Kırklarelispor Mücadelemiz! Sandıkta görüşmek üzere…”



Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol