Kırklarelispor Başarıya Koşuyor

1968 yılında kurulan ve sayısız başkan gören Kırklarelispor Kulübü geçtiğimiz günlerde tarihi bir buluşmaya şahitlik etti. 

53 yıl dile kolay yarım asrı geçen bir kulüp olan Kırklarelispor Kulübü son yıllarda ilklerin altına imza atmaya devam ediyor. 13 sezondur görev alan ve ilk günden bugüne kadar Kırklarelispor tarihine ismini altın harflerle yazdıran Kulüp Başkanı Volkan Can inanılmaz bir ilki daha yaşattı. Birçok siyasi partilerin genel Başkanlarıyla zaman zaman bir araya gelen ve bu süreç sonrasında da Kırklarelispor’un ismini duyuran Başkan Can maddi anlamda da çöküntü içerisinde aldığı kulübü ilk ön-ce birikmiş borçlarından kurtarmayı başardı sonrasında ise üst üste şampiyonluklar elde ederek 2’inci ligin gediklisi haline getirdi.45 yıl boyunca bir çivisi dahi olmayan Kırklarelispor Kulübüne antrenman sahası ve spor tesisi kazandırdı. Bu aşamaların ardından da bir ilke daha imza atan Başkan Volkan Can 2-3’üncü ligler Kulüpler Birliği Başkanı seçilerek farkındalık ya-ratan isim oldu geçtiğimiz aylarda gerçekleşen seçimlerde bu göreve ikinci kez gelmesi ise ayrı bir başarı öyküsü. Günümüze geldiğimizde ise geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in ziyaretiyle birlikte Kırklarelispor Kulübü ve Kırklareli şehri tarihi bir gün yaşadı. Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can’da bu tarihi güne eşlik eden büyük Başkan olarak ismini yazdıran isim oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in ziyaretinde Kulüp yöneticileri, Futbolcular ve Teknik ekipte hazır bulundular.
Karşılama törenin ardından Kırklarelispor kulübü Başkanı Volkan Can ve TFF Başkan Nihat Özdemir gündemi birlikte değerlendirdiler.
Gerçekleşen ziyaretin ardından açıklamada bulunan Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can “Sayın başkanımızı ilimizde kulübümüzde ağırlamanın onurunu gururunu yaşıyoruz. Ben kulüpler birliği toplantılarında Sayın Nihat Özdemir Başkanımızla sık bir araya geliyoruz ancak Kırklareli’de ilk defa bir araya geldik. Bu bizim için Kulübümüz için tarihi bir gün. Sayın başkanımızla genel bir değerlendirme de bulunduk. Kendisinin futbolun içerisinden gelmiş olması bizim sorunlarımızı anlaması yönünden çok daha kolay oluyor. Özellikle pandemi süreci ve şimdiki gidiş hatla ilgili karşılıklı düşüncelerimizi ve görüşlerimizi ortaya koyduk. Kendisine bir kez daha kulübümüzü ve şehrimizi ziyaret ettiği için teşekkür ediyorum” dedi.
Kulüp ziyaretinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir Kırklarelispor kulübü Başkanı Volkan Can’la birlikte Kırklareli’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. (E.Baycan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol