Kırklarelispor, Bandırmaspor maçına odaklandı

2014-2015 sezonunda Lider Bandırmaspor ile 27. Haftada karşı karşıya gelen 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, sahada 8 kişi mücadele etmesine rağmen 2-2'lik beraberlikle ayrılarak hanesine 1 puan yazdırmış ve büyük sansasyon yaratmıştı. Bandırmaspor taraftarı tarafından bile ayakta alkışlanan temsilcimiz, 2015-2016 sezonunun ilk maçında 6 Eylül 2015 tarihinde bir
kez daha Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek

Her zaman büyük başarılara imza atan ve kalitesini gösteren 2. Lig temsilcimiz Kırklarelispor, yeni sezon öncesinde hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 2015-2016 sezonu hazırlıkları kapsamında iki kamp dönemi geçiren ve şehrimize dönerek çalışmalarına devam eden yeşil beyazlı ekip, 6 Eylül 2015'te sezonun ilk maçında Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezonun 27. Haftasında 13 Mart 2015'te karşı karşıya gelen iki ekip, unutulmaz bir maça imza atarak hafızalara kazındı.
Temsilcimiz Kırklarelispor'un o haftalarda lider olan Bandırmaspor'a 8 kişi kalmasına rağmen iki kez öne geçerek çelme çakması ve şampiyonluk yolunda önünü kesmesi hem tüm ülkede yankılandı. Henüz maçın 8. Dakikasında 10 kişi kalan, ilk yarı bitmeden 9 kişiye düşen yeşil beyazlı temsilcimiz, maçta iki kez öne geçti ve birçok net fırsatı değerlendiremedi. İkinci yarıda da hakem hataları sebebiyle 8 kişi kalan ve ligin en formda ekiplerinden biri olan Bandırmaspor karşısında eşitliğin bozulmasına izin vermeden sahadan 1 puan ile ayrılan temsilcimiz, rakip takımda taraftarı dahi olmak üzere herkes tarafından ayakta alkışlandı.
Bu bağlamda çok önemli bir yere sahip olan Kırklarelispor-Bandırmaspor mücadelesinin ligin ilk maçına denk gelmesi, merakların biraz daha artmasına sebep oldu.
Konuyla ilgili düşüncelerine başvurduğumuz Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, her zaman olduğu gibi yine çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceklerini, galip gelmek adına ellerinden gelen her şeyi yaparak, Kırklarelispor'a yakışır bir futbol sergileyeceklerini belirtti.
"Bizim için rakibin kim olduğu önemli değil"
Bugüne kadar oynadıkları hiçbir karşılaşmada rakibin gücüne takılmadıklarını söyleyen Can, "Takım olarak 2. Ligde mücadele etmeye başladığımızdan beri çok büyük kulüplerle karşı karşıya geldik. Yüzlerce karşılaşma oynadık. Hiçbirinde rakibimizin gücünü, o günkü durumunu göz önünde bulundurmadık.
Bizler alnımızın akıyla sahaya çıkarak, teriminizin son damlasına kadar mücadele ettik ve karşılığını iyi ya da kötü aldık. Bundan sonra da öyle olacak. Kırklarelispor'un en önemli gerçeklerinden biri olarak herkesin takdirini toplayan bu yönümüz asla ama asla değişmeyecek."
"Bandırmaspor bunun
bilincinde"
"Geçtiğimiz sezon Bandırmaspor'un mutlak şampiyon olacağı, çok formda olduğu ve önüne çıkan tüm rakiplerini ezip geçeceği söyleniyordu. 27. Haftada bizimle karşı karşıya gelen Bandırmaspor, o hafta Göztepe'nde 4 puan önde lider durumdaydı.
Deplasmanda bizim kesin gözüyle mağlup olacağımız, bu maçtan puan çıkarmayı bırakın farkı dahi kapatamayacağımız söyleniyorduk. Biz ne yaptık tüm bu söylentilere kulaklarımızı tıkadık ve çıkıp alnımızın akıyla mücadele ettik.
Deplasmanda çok formda olan, liderliğin kimseye kaptırmayan Bandırmaspor karşısında 8 kişi kalmamıza rağmen 1 puan çıkarmayı başardık. Ve o maçtan sonra Bandırmaspor oynadığı 7 maçtan sadece 10 puan çıkarabildi ve şampiyonluğu Göztepe'ye kaptırdı."
"Bu sezon da korkmuyoruz"
"Geçen sezon daha stresli bir süreçte karşı karşıya geldik Bandırmaspor ile. Onlar liderdi ve liderliği elinden bırakmak istemiyordu. Biz de yerimizi garantilemek için mücadele ediyorduk. Yenilmek gibi bir şansımız yoktu. Bunun için çok stresli bir ortamda mücadele ettik fakat yine de rakibimizden en ufak bir korkumuz yoktu.
Bu sezon da böyle olacak. Fakat bu sezon farklı olan tek şey, takımımızın üzerinde böyle bir stres ve yük yok. Ligin ilk maçı ve biz rakibimizin gücünü hiç ama hiç düşünmüyoruz. Çıkıp, mücadele edip hakkımız olanı alacağız."
"Herkes gücün farkında"
"Bu sezon yaptığımız transferler, yeni yatırımlar ve geride bıraktığımız sezondaki inancımız tüm rakiplerimizin dikkatini çekmiş durumda.
Artık hepsi bizimle mücadele ederken daha fazla baskı hissedecekler.
Bunun yanı sıra biz de gücümüzün farkındayız. Hedeflerimiz doğrultusunda elimizden gelen tüm gayreti sarfederek önümüze çıkan tüm engelleri aşacağız.
Yeni sezon Kırklarelisporumuzun sezonu olacak" ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol