Kırklarelispor 3 puanı 3 golle aldı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta şehrimizi başarıyla temsil eden Kırklarelispor, Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda ağırladığı
Bandırmaspor'u 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Ahmethan Köse ve İlter Ayyıldız'ın attığı 2 golle 3-1 yenerek puanını 7'ye
yükseltti. Kırklarelispor bu sonuçla haftayı 8.sırada tamamladı.

Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya Kırklareli halkı yoğun ilgi gösterdi. Maç başlamadan stadyumda ki yerlerini alan Kırklarelispor taraftarı maç boyunca takımına büyük bir destek verdi. Saat 16.00'da başlayan mücadeleyi Egemen Artun yönetti. Egemen Artun'un yardımcılıklarını Kerem Yükünç ve Hasan Erdoğan ikilisi yaptı.
Kırklarelispor ilk 10 dakikada rakibine göre daha etkili olan taraftı. İlerleyen dakikalarda Bandırmaspor oyundaki dengeyi kurdu ve Kırklarelispor kalesini yoklamaya başladı. Maçın 22. dakikasında verilen su molasında teknik direktör Bilgin Erdem oyunculara uyarılarda bulundu. Kırklarelispor adına maçtaki ilk pozisyon 41.dakikada Ahmethan Köse ile geldi. 2 rakibini geçerek ceza sahasına giren Ahmethan topu ayağından açarak önemli bir fırsatı değerlendiremedi. İlk yarının sonlarına doğru verilmeyen fauller nedeniyle Kırklarelispor taraftarı hakeme tepki gösterdi. Temposuz ve kısır geçen ilk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı.
Goller 2'nci yarıda geldi
2'nci yarıya etkili başlayan Kırklarelispor ilk yarıya nazaran önemli fırsatlar bulsa da savunmasında açıklar verdi ve Bandırmaspor oyuna sonradan dahil olan Ömer Faruk Ermeç ile 67.dakikada Kırklarelispor deplasmanında 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik arayan Kırklarelispor 72.dakikada serbest vuruştan beraberliği yakaladı. İlter Ayyıldız'ın yaptığı ortada Ahmethan köse'nin kafa golüyle skora denge geldi. Beraberlik golünden sonra taraftarının da desteğiyle baskısını iyice arttıran ev sahibi 85 ve 90'ncı dakikalarda İlter Ayyıldız'ın golleriyle 1-0 geriye düştüğü mücadelede rakibini 3-1 yenmeyi başardı ve haftayı galibiyetle kapattı.
Kırklarelispor 2 hafta sonra galibiyetle tanıştı
Sezonun ilk maçında Etimesgut Belediyespor'u 3-0 ile geçtikten sonra 2. hafta Manisapor ile berabere kalan ve geçen hafta Pendikspor'a deplasmanda 3-0 kaybeden Kırklarelispor bu haftayı 3 puanla kapatmış oldu. Kırklarelispor önümüzdeki hafta Şanlıurfaspor deplasmanına çıkacak. Bandırmaspor ise kendi evinde Bugsaşspor ile karşılaşacak.
Kırklarelispor 9 yıl sonra Bandırmaspor'u yenmeyi başardı
9 yıl sonra Bandırmaspor'u yenmeyi başaran Kırklarelispor en son 2009 yılında rakibini 3-0 ile geçmeyi başarmıştı.Bu sonuçla Kırklarelispor 8 maç sonra rakibini yenerek hanesine 3 puan yazdırmış oldu.
Bilgin Erdem geçen haftaki kadrodan 1 oyuncu değiştirdi
Kırklarelispor karşılaşmaya; İbrahim Demir, Davut Babür, Müslüm Aydoğan, Caner Bulut, Yusuf Çelik, Hakkı Şimşek, Emre Keleşoğlu, Denis Taşkesen, Caner Koca, Ahmethan Köse ve Mert Sinan Pekesen 11'i ile çıktı.Bandırmaspor ise mücadeleye; Evren Üstündağ, Erdi Öner, Nurettin Kayaoğlu, Rıza Efendioğlu, Fatih Kıran, Yusf Akyel, Alp Huy, Doğan Can Davas, Yunus Özdemir, Ömer Faruk Boz ve Berat Jonathan Ustabaşı 11'i ile başladı. Geçen hafta ilk 11'de İlter Ayyıldız'ı tercih eden teknik direktör Bilgin Erdem bu maçta ona 2'nci yarı da şans verdi ve İlter Ayyıldız 2 gol 1 asistlik performansıyla maçın yıldızı oldu.
Taraftar Davut Babür'e maç içinde büyük destek verdi.
Kırklarelispor Bandırmaspor'u 3-1 yenerken sağ bek Davut Babür çok etkili bir performans gösterdi. Maç boyunca sağ kanattan ataklara destek verdi ve rakibin sol kanatında etkili oldu. Kırklarelispor taraftarı bu performansı gözden kaçırmayarak Davut Babür'e büyük destek verdi. Aynı zamanda maç bitimiyle birlikte Kırklarelispor taraftarı stadyumu terk etmeyerek oyunculara sevgi gösterilerinde bulundu.
Bandırmaspor oyuncuları yerden kalkmadı
Bandırmaspor takımı maçın önemli bir kısmını yerde yatarak geçirdi ve sağlık görevlileri birçok kez oyuna girmek zorunda kaldı. Bandırmaspor takımı oyunu soğutarak tempoyu düşürmeyi ve zaman geçirmeyi tercih etti.Kırklarelispor yerde yatan Bandırmasporlu oyunculara tepki gösterdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol