Kırklarelispor 3 Puana Hasret

2021-2022 futbol sezonunda TFF 2’İNCİ Lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor 7’inci hafta müsabakasında Pazarspor deplasmanından 1 puanla döndü.

Ligde oynadığı 6 maçın 3’ünde berabere kalan 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan temsilcimiz Kırklarelispor gol bulduğu karşılaşmalarda bile defans hattındaki basit hatalar nedeniyle puan kayıpları yaşamaya devam ediyor.
Ligde 6 puanla 14’üncü basmakta yer alan Kırklarelispor geçtiğimiz sezonun aksine attığı 8 gole karşın kendi kalesinde şimdiden 10 gol görmesi dikkat çekerken 2020-2021 futbol sezonunda toplamda 32 golle sezon sonunda ligin en az gol yiyen ikinci takımı olmuştu. Lige iyi başlayan ve topladığı puanlarla dikkat çeken Pazarspor karşısında da iyi futbol oynayan ancak bunu skora yansıtamayan Kırklarelispor yine basit bir hatayla maçtan 1 puanla ayrıldı.
Maçta takımların kadroları şu şekilde oldu:

Pazarspor: 25. Tunahan Dikişci, 6. Kadir Kaan Yurdakul, 8. Fatih Ergen, 9. Hakan Aydın, 18. Mehmet Kuruoğlu, 10. Hüseyin Eray Karataş, 19. Muhammed Emin Balcılar, 24. Emrah Öztürk, 26. Uğur Can Semizoğlu 55. Erkan Çam, 58. Mehmet Demirözü
Teknik Direktör: Selçuk Yıldırımkaya
Kırklarelispor: 1. Mehmet Cinpir, 3. Canberk Ömer Özdemir, 4. Muhammet Yeşil, 14. Serhat Mermer, 19. Harun Özcan, 38. Ferhat Görgülü, 49. Emre Keleşoğlu, 54. Berat Ali Genç, 66. Davut Babur, 77. Mahmut Caner Alioğlu, 80. Şevki Çınar
Teknik Direktör: Bilgin Erdem
Maç sonrasında açıklamada bulunan Kırklarelispor kulübü Teknik Direktörü Bilgin Erdem: “Önemli deplasmandan puanla dönüyoruz. Aslında çok rahat 3 puan alabileceğimiz bir maç oynadık. Ancak bunu bir türlü skora, tabelaya yansıtamadık. Son 3 haftadır aldığımız skorlar ortada iyi rakipler karşısında çok rahat gelebileceğimiz futbol ortaya koyuyoruz. Ama her ne hikmetse bunu skora yansıtamıyoruz. Puan alma serisi önemli, yenilmemek önemli ancak bir an önce galip gelme alışkanlığı da elde etmeliyiz.
Önümüzdeki hafta sonu yine şampiyonluk hedefi olan bir takımı Amed’i konuk edeceğiz. Bu maçtan artık 3 puanla ayrılıp üst basamaklara doğru çıkmak istiyoruz. Beraberlik önemli sonuç ama iyi bir sonuç değil. Ya da şöyle diyelim kötünün iyisi. Ama bir an önce galibiyet serisi yakalayarak ligin üst sıralarında yer almak istiyoruz. Bu hafta sonu AMED’i konuk edeceğiz. Rakibimizin gücünü biliyoruz ama biz onların gücünden ziyade neler yapabileceğimizi düşünmek durumundayız. Kazanarak ivmemizi yukarılara doğru çıkarmak istiyoruz. Kırklarelispor’un gerçek yeri buraları değil. Taraftarımıza bir an önce galibiyet hediye etmeliyiz” dedi. (E.Baycan)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. JÖLELİ İSTİFA! JÖLELİ İSTİFA! JÖLELİ İSTİFA!