Kırklarelispor 2-1 Zonguldak Komürspor

2021-2022 futbol sezonunda Tff 2’inci lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor 19 Eylül 2021 tarihinde aldığı ilk galibiyet sonrasında çıktığı ve zirve mücadelesi veren 4 takımla oynadığı maçlardan beraberlik ayrılmıştı.

3 puana hasret olan Kırklarelispor uzun bir aradan son-ra 31 Ekim 2021 Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynadığı maçta son haftaların formda takımlarından Zonguldak Kömürspor’u 2-1 mağlup ederek son derece önemli olan 3 puanı hanesine yazdırarak ligde 10 puana ulaşırken 14’üncü basamakta yer aldı. Haftalardır öne geçtiği maçlarda son dakikalarda yediği gollerle zirve yarışının gerisinde kalan temsilcimiz bu sefer 86’ıncı dakikada Furkan Güneş’in attığı golle 2-1 öne geçti ve maçı kazanan takım oldu. Maçın istatistikleri ve ta-kım kadroları şu şekilde oldu: Maçın ilk dakikalarından iti-baren etkili olmaya çalışan temsilcimiz Kırklarelispor ge-liştirdiği organize ataklarla dikkat çekti. Sahanın her yerin-de mücadele eden ve koşan Kırklarelispor’lu futbolcular ma-çın 12’inci dakikasında 39 numaralı formasıyla mücadele den Emre Balkı’nın golüyle 1-0 öne geçti. Sahanın her yerinde baskılı oynayan ve pozisyon bu-lan Kırklarelispor’lu futbolcular tek eksiğin son vuruşu yapabilecek isimin olmaması dikkat çekti.

Son pas ve son vuruşlarda istikrar yakalandığı andan itibaren Kırklarelispor’un çok daha farklı olacağı gözüküyor.
Maçın ilk yarısında başka gol olmayın soyunma odasına temsilcimiz Kırklarelispor 1-0 önde giden takım oldu.
Maçın ikinci yarısında da genel anlamda daha iyi olan takım yeşil beyazlı temsilcimiz Kırklarelispor’du. Ancak özellikle ceza sahasının etrafında ve son vuruşla ilgili bitiricilik noktasında yaşanan sıkıntı Kırklarelispor’un skoru artırmasına mani olurken maçın 72’inci dakikasında Zonguldak Kömürspor Emre Kara’nın attığı golle 1-1’lik eşitliği sağlayan isim oldu.
Geçtiğimiz haftalara nazaran daha derli toplu bir futbol ortaya koyan ve ne istediğini bilen Kırklarelispor da panik yapmayan futbolcular organize bir şekilde sahaya futbollarına yansıtmaya devam ettiler.
Maçın son bölümünde panik yapmadan oynayan ve rakibini baskı altı alan Kırklarelispor maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Furkan Fehmi Güneş’in 86’ın dakikada attığı golle 2-1 öne geçiren isim oldu.
Maçın son bölümünde başka gol olmayınca Kırklarelispor uzun bir aradan sonra galibiyet elde ederek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.
Hakemler: Ali Yılmaz, Caner Eroğlu, Mehmet Pekmezci
KIRKLARELİSPOR
1 Mehmet Cinpir, 3 Canberk Ö. Özdemir, 4 Muhammet Yeşil, 14 Serhat Mermer, 19 Harun Özcan, 38 Ferhat Görgülü, 39 Emre Balkı, 54 Berat Ali Genç, 65 Çağrı Ortakaya, 66 Davut Babur, 80 Şevki Çınar
YEDEKLER
16 Erkam Mecit Erginsoy, 5 Uğur A. Gezer, 8 Ümit Can Tokcu, 9 Yaser Hacımustafaoğlu, 11 Furkan F. Güneş, 12 İsmail Ayaz, 27 Ali Ateş, 52 Kemal Bayrak, 91 Mesut Can, 99 Ahmet Hakan Şahin
Teknik Direktör: Bilgin Erdem
Z. KÖMÜRSPOR
87 Sinan Ören, 4 Selim Şahin, 5 Sefa Aksoy, 6 Rıdvan Bingöl, 7 Ercüment Eray Ataklı, 8 Eyüp Akcan, 9 Atilla Yıldırım, 20 Aykut Emre Yakut, 26 Ali Osman Karnapoğlu, 28 Ertuğrul Şenliklioğlu, 61 Emre Kara
YEDEKLER
13 Yüksel Egemen Yaylı, 11 Muhammet Çelik, 15 Yılmaz Daler, 19 Yiğit Karaman, 22 Muhammet Ali Kol, 58 Sefa Gundak, 66 Osman Paşa Zorlu, 77 Oğuzhan Matur
Teknik Direktör : Şenol Demir (E.Baycan)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol