Kırklarelispor 1 puanı son dakikada kurtardı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, 19. hafta karşılaşmasında pazar günü Manisa BBSK’ne konuk oldu. Mücadele 2-2’lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla Kırklarelispor, 19. haftayı 23 puanla 9. sırada noktaladı.

Kırmızı Grup’ta 19. hafta mücadelesinde Manisa BBSK’ne konuk olan Kırklarelispor, sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrıldı. Manisa BBSK-Kırklarelispor karşılaşmasını Tolga Sancak yönetti. Tolga Sancak’ın yardımcılıklarını Hasan Erdoğan ve Ertan Demirci yaptı. Kırklarelispor mücadeleye İbrahim Demir, Davut Babur, Müslüm Aydoğan, Nuh Aşkın, Caner Bulut, Emre Keleşoğlu, Denis Taşkesen, Caner Koca, Mert Sinan Pekesen, İlter Ayyıldız, Emre Balkı 11’i ile başlarken, ev sahibi Manisa BBSK ise sahaya Yusuf Balcıoğlu, Erman Bulucu, Oğuzhan Yazıcı, Salih Zafer Kurşunlu, Abdurrahman Emir Alagöz, Onur Kolay, Umut Kaya, Musa Sinan Yılmazer, Samican Keskin, Mehmet Yılmaz, Yaser Hacımustafaoğlu 11’i ile çıktı. Mücadelenin ilk 10 dakikasında iki takımda dengeli bir oyunu tercih etti. Temsilcimiz Kırklarelispor, karşılaşmanın 26. dakikasında Caner Koca ile 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra ev sahibi Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Emrah Bulucu ile skora dengeyi getirdi. Bu golün ardından ev sahibi ekip 30. dakikada Samican Keskin ile 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Mücadelenin ilk yarısında başka gol olmayınca ev sahibi Manisa BBSK, soyunma odasına 2-1 önde gitti 2. yarıda rakip kalede beraberlik golü arayan yeşil beyazlılar 90. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Nuh Aşkın’ın attığı golle skora dengeyi getirdi ve karşılaşma 2-2’lik eşitlikle tamamlandı. Bu sonuçla Kırklarelispor, puanını 23’e yükseltti ve 19. haftayı 9. sırada tamamladı. Ev sahibi Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ise haftayı 34 puanla 5. sırada noktaladı. Temsilcimiz ligin 20. haftasında 3 Şubat 2019 Pazar günü saat 13:30’da Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda Pendikspor ile karşılaşacak. Manisa BBSK ise aynı gün aynı saatte Bak Spor’a konuk olacak.
Kırklarelispor,
4 haftadır
kazanamıyor
Son olarak ligin 15. haftasında kendi evinde Zonguldak Kömürspor’u 3-0 mağlup eden yeşil beyazlılar, bu karşılaşmadan sonra oynadığı 4 maçta da sahadan galibiyet ile ayrılamadı. Kırklarelispor bu 4 maçta Tarsus İdman Yurdu ve Etimesgut Belediyespor’a kaybederken, Bak Spor ve Manisa BBSK ile berabere kaldı. Bu karşılaşmalarda 4 gol atan ekip, kalesinde ise 7 gol gördü.
Kırklarelispor son
4 karşılaşması
09.12.2018 Tarsus İdman Yurdu 2-1 Kırklarelispor
16.12.2018 Kırklarelispor 0-0 Bakspor
20.01.2019 Kırklarelispor 1-3 Etimesgut Belediyespor
27.01.2019 Manisa BBSK 2-2 Kırklarelispor
Önümüzdeki hafta rakip Pendikspor
Kırklarelispor, ligin 20. haftasında Pendikspor ile karşılaşacak. 20 Şubat 2019 Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 13:30’da başlayacak. Kendi sahasında 2 maçtır kazanamayan yeşil beyazlılar, sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. 2 ekip arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi ev sahibi Pendikspor, Ozan Papaker, Berkan Afşarlı ve Ahmet Yazar’ın golleriyle 3-0 kazanmıştı.
Manisa BBSK,
evinde
2. kez puan kaybetti
Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, bu sezon kendi evinde 2. kez puan kaybetti.


Kırklarelispor maçı öncesi evinde 7 galibiyeti ve 1 beraberliği bulunan Manisa BBSK, 2-2’lik maç sonucunda 2. kez iç sahada puan kaybetmiş oldu. Manisa BBSK, halihazırda bu sezon iç sahada en fazla puan toplayan 3 takım arasında yer alıyor. Bu sezon kendi evinde oynadığı 9 maçta 7 galibiyet ve 2 beraberlik alan ekip, hiç kaybetmedi. Manisa BBSK, Bu maçlarda 23 gol atarken, kalesinde 5 gol gördü.
2 maçta da galip gelen taraf olmadı
Kırklarelispor ve Manisa BBSK, ligde 2. kez yenişemediler. Pazar günü sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan iki ekip, ligin ilk yarısında Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadelede de yenişememişlerdi. Karşılaşma 0-0’lik beraberlikle tamamlanmıştı.
19. hafta
toplu sonuçlar
Fatih Karagümrük 2-0 Tuzlaspor
Etimesgut Belediyespor 1-1 Bak Spor
Konya Anadolu Selçukspor 3-2 Fethiyespor
Manisa BBSK 2-2 Kırklarelispor
Tarsus İdman Yurdu 2-2 Tokatspor
Bandırmaspor 2-0 Sivas Belediyespor
Darıca Gençlerbirliği 1-6 Menemen Belediyespor
Şanlıurfaspor 0-1 Kahramanmaraşspor
Pendikspor 0-0 Zonguldak Kömürspor

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol