Kırklarelispor 12 Temmuz’da ilk idmanla hazırlıklara startı veriyor

Kırklarelispor uzun bir aranın ardından yeni sezon hazırlıklarına startı veriyor. Geçen sezonu artık tamamı ile kafasından silen Kırklarelispor cephesi, gelecek sezona ve yeni hedeflere kitlenmiş durumda. Kırklarelispor’da bir taraftan transferlerde aynı şekilde devam ederken, yeni sezonun ilk antrenmanı 12 Temmuz’da yapılacak. 

Kırklarelispor şimdiden doğru hedeflerini belirlediğini belirten Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, “Hepimizin bildiği gibi insanlar hedef koymadan yaşayamazlar. Çevremize baktığımız zaman birçok kişinin belirlediği hedefleri duyarız işte bunlar 10 günde 2 kilo vermek, şirketlerin tirajını yükseltmek, öğrenci ise üniversite sınavını kazanmak gibi bir çok örnek verebiliriz. Spor dünyasında da sporcular ve takımlar belirli hedefler oluştururlar. Mesela şampiyon olmak, ligde kalmaya çalışmak, ilk 5’e girmek, gol veya sayı kralı olmak gibi. Fakat birçok insan hedeflerine ulaşamadıklarından dolayı isyan ederler ve bunu genellikle şansızlığa bağlarlar. Bu insanlara hedefe ulaşmak için hangi stratejik adımları attıkları sorulduğunda söyleyecekleri pek fazla bir şeyde olmuyor. Çünkü hedef sadece konmuştur ve bir süre üzerinde fazla bilinçli olmayan bir çalışma yapıldıktan sonra sonuç alınamamıştır. Bundan dolayı bazı insanlar sistematik bir yol takip edemediklerinden hedef koyuyorum ama bir türlüde bunlara ulaşamıyorum diye yakınırlar. Bizim sütten ağzımız yandı bir kere artık “Doğru Hedefi” koyuyoruz Kırklarelispor olarak.
Başarı bir yolculuktur
Başarıya ulaşmak her insanın hayatta nihai isteğidir. İsteriz ki tüm bunlara hemen ulaşalım. Oysa başarı bir yolculuktur. Bu yolculukta ise uğranacak durakları belirlemek ilk ve en önemli adımdır. Kırklarelispor olarak tarihimizde önemli başarılara imza atmış bir kulübüz. Baktığımızda Trakya’yı böylesi önemli klasmanlarda en iyi şekilde ağırlayan bir camia olarak, görülüyor ki büyük başarıların altında Kırklarelispor’un imzası var. Biz Kırklarelispor olarak bu sezonun ilk maçı ile başarı yolculuğumuza başlamak istiyoruz. Kırklarelispor olarak bu sene taraftarlarımıza unutulmayacak anlar yaşatmanın peşindeyiz. Geçen sezondan ders notlarımızı toplayıp yanımıza aldık ve iyi çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Geçen sezon hem takım hem taraftarımız büyük sıkıntı yaşadı. Bunu kabul ediyoruz ama bu sezon elimizden gelenin fazlasını yaparak, nokta transferle, doğru adımlarla ve sağlam kararlarla tüm Kırklareli’yi sevindirecek işlere imza atacağız. Biz büyük bir takımız.
Profesyonel bir ekip olduğumuz için bu sezon çitamızın ne kadar yükseldiğini ve beraberinde gelen başarılara herkes şahit olacaktır” dedi.
12 Temmuzda takım ilk antrenman için sahada olacak
Kırklarelispor oyuncuları tatili bitirip yeni sezon hazırlıklarını 12 Temmuz Çarşamba günü başlayacak. Kırklarelispor’un yeni antrenman sahasında yapılacak olan ilk idman için oyuncular yavaş yavaş Kırklareli’ne dönüş yapıyor. Kırklarelispor takımının ilk gün düz koşu ve kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapması bekleniyor.
Daha 2 oyuncu her an imza atabilir
Kırklarelispor bir yandan yeni sezona start vermeye hazırlanırken, Kırklarelispor yönetimi de transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Son olarak İnegölspor’dan Hakkı İsmet Şimşek’i renklerine bağlayan Kırklarelispor’un bu birkaç gün içinde yeni iki transferinin açıklanması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kırklar yırtar trakyanin gururu.basarilar.