Kırklareli'nin yeni gururu Meneşe, gazetemizi ziyaret etti

Seda Sultan'ın birincisi Gökhan Meneşe, Önadım Medya Grubuna nezaket ziyaretinde bulundu. Meneşe, yarışmaya katılma fikrinin nereden çıktığını anlatırken, single albüm çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

TV 8 ekranlarında Seda Sayan'ın sunduğu Seda Sultan programında düzenlenen 'Sesini gönder' ses yarışmasına katılan ve 5 Mart Salı günü saat 10.45'te TV8 ekranlarında canlı olarak yayımlanan yarışmada Türk Halk Müziği kategorisinde birinciliği elde eden Kırklarelili Gökhan Meneşe, Babası Hüseyin Meneşe, Meneşe'nin Menajeri ve aynı zamanda Metin Müzik&Organizasyon Şirketi Sahibi Metin Arabacı ve Müzik Organizasyon işletmecisi Cemal Berber Önadım Medya Grubunu ziyaret etti.
Cuma günü gerçekleşen Ziyarette ses yarışmasında birinci olan Gökhan Meneşe, gelecekle olan planlarını anlattı. Seda Sultan programındaki derecesi ile single albüm yapma hakkına kavuştuğunu anlatan Meneşe, albümü yaz sezonuna yetiştirmek istediğini açıkladı. Single'den sonra bir albüm yapmak istediğini belirten Meneşe, kendisine destek verenlere ve Önadım Medya Grubu'na katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.
Önadım Medya Grubu bünyesinde bulunan Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram'da, Meneşe'ye müzik hayatında başarılar diledi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol