Kırklareli’nin sorunları görüşüldü, çözüm yolları arandı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin başkanlığında dün Kırklareli İl Özel İdaresi Cazibe Merkezi’nde yeni seçilen muhtarlar ile ilk toplantı yapıldı. Toplantıda, yapılmış ve yapılacak olan projeler masaya yatırıldı. Sağlıktan turizme, ekonomiden tarıma birçok konu hakkında muhtarların istekleri dinlendi ve Kırklareli Valisi Osman Bilgin tarafından çözüme kavuşturuldu.

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında yeni seçilen muhtarlar ilk kez bir araya geldi. Vali Osman Bilgin başkanlığında yapılan toplantı çözüm odaklı gerçekleştirildi. Toplantıya muhtarların yanı sıra Vali Yardımcısı ve kurum amirleri de katıldı. Muhtarların seçilmişler arasında en zorlu görevi üstlendiğini belirten Vali Bilgin, “Yapılan bu tür toplantılar sorunları çözdüğü takdirde başarıya ulaşıyor. Siz değerli muhtarlarımızla beraber kamu hizmetlerinin verimliliğini arttırmak, hizmet alanla vereni buluşturmak, görülen aksaklıkları tespit edip gidermek için burada bir araya geldik. Toplantılarla ilgili söylemek istediğim şu. Eğer bu toplantılarda çözüm oluşturamıyorsak bu toplantılar artık kısır döngüye dönüyor. Bu nedenle başta kaymakamlar olmak üzere kurum yöneticilerinin olayı sahiplenmesi, özveriyle çalışması ve sonucuyla ilgili de geri dönüşler yapması gerekiyor.
Açılış konuşmasının ardından Kırklareli Valisi Osman Bilgin, yeni seçilen muhtarlara görevlerinde başarılar diledi. Ardından bir önceki toplantıda iletilen sorunlar ve istekler görüşüldü, çözüm yolları arandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol