Kırklareli'nin ilk 7D sineması açıldı

Kırklareli'nin ilk 7 boyutlu sineması Dream Park 7D dün Karakaş Mahallesi'nde açıldı. İşletmeciliğini Nursel Erel'in yaptığı sinemanın açılışına Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, belediye başkan yardımcıları ve bazı il müdürleri katıldı.

İşletme sahibi Nursel Erel açılışta yaptığı konuşmasında " Açışlımıza katılımlarından dolayı Sayın Valimiz Mustafa Yaman'a, Sayın Belediye Başkanımız Cavit Çağlayan'a, Sayın Beleyi Başkan Yardımcılarımıza ve müdürlerimize teşekkür ederim. Kırklareli'nde yediden yetmişe her yaş grubundan vatandaşımızın eğlenebileceği, hoş vakit geçirebileceği ve stres atabileceği bir konsepti mekânımızda birleştirdik. Şimdiden bütün Kırklareli halkına hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Erel ayrıca açılışı gerçekleştirilen işletme hakkında gazetecilere bilgi vererek şunları kaydetti: "Aslında biz işletmemizi açalı yaklaşık iki ay kadar bir süre olmuştu. Bu iki ay içinde teknik denemelerimizi gerçekleştirdik, efekt sayımızı arttırdık ve resmi açılışımızı bugün gerçekleştirdik. 27 adet filmimizin gösterimi var, seans süreleri 5 ile 9 dakika arasından değişiyor. Seans ücretlerimiz kişi başı 5 lira, bir kişi bile olsa gösterimlerimizi gerçekleştiriyoruz."
Açılışta Vali Mustafa Yaman ve Belediye Başkanı Cavit Çağlayan langırt oyunu oynadılar ve birlikte yedi boyutlu sinema filmi izlediler. Ayrıca açılış sona erdikten sonra basın mensuplarına yönelik bir tanıtım gösterimi gerçekleştirildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol