Kırklareli’nin fırtınası Sultanbeyli’de top koşturacak

Kırklarelispor ve Babaeskispor’da da top koşturan Göksel Ergün yeni sezonda Sultanbeyli Futbol Takımı’nda formasını terletecek. 29 yaşındaki başarılı futbolcu, yeni takımıyla çalışmalara başladı.

Babaeski İMKBÇPL’de lise öğretimini tamamlayan Ergün, üniversite eğitimini de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde beden eğitim öğretmenliği alanında yaptı. Küçük yaşlardan itibaren gönül verdiği futbola özellikle lise yıllarındaki başarısı ile birlikte çok iyi bir çıkış yakalayan Ergün, Çanakkale’de Türkiye Şampiyonası’nda liseler arasında ikinci olan takım kadrosunda önemli futbolcular arasında yer aldı.
Hem atak hem defans
Babaeskispor ve Kırklarelispor’da da top koşturan Ergün, çıkışını sürekli devam ettirerek transferlerle de başarı kovalayan takımların transfer lisesindeki isim olmayı başardı. Küçük yaşlardan itibaren yeteneğini göstermeyi başaran Ergün, defans ve ataktaki başarısıyla kanatlardan rakip takımın üzerine rüzgar gibi eserken, kademeye de en kritik noktalarda girerek takımını kurtaran isimler arasında yer alıyor.
3. Ligde top koşturacak
Ankara Adliyespor, Arsinspor, Aydın 1923, Büyükçekmece Tepecikspor, Cizrespor, Çorum Belediyespor, Düzyurtspor, Elaziz Belediyespor, Karacabeyspor, Karagümrükspor, Kocaelispor, Osmaniyespor, Payasspor, Tarsus İdman Yurdu, Tekirdağspor, Utaş Uşakspor takımlarıyla mücadele edecek Sultanbeyli Belediyespor, bu yıl play oflara kalmayı hedefliyor.
Zorlu rakipler
Kocaelispor, Tekirdağspor gibi önemli rakiplere karşı mücadele edecek Sultanbeyli Belediyespor futbolcusu, transfer olduğu günden bu yana taraftarının gönlünü kazandı. Başarılı futbolcu, yaşının da getirdiği tecrübeyi performansı ile birlikte iyi kullanabilen futbolcular arasında.
“Hayırlı uğurlu olsun”
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Sultanbeyli Belediyespor’un başarılı futbolcu, yeni sezonun güzel geçmesini dileyerek “Yeni sezon Sultanbeyli Belediyespor ile yola çıkıyoruz. Allah hayırlı uğurlu bir sezon nasip etsin inşallah.” Sözlerini dile getirdi.
2 yıllık Sultanbeyli’de
Yeni sezon hazırlıklarına takımıyla başlayan Göksel Ergün, 2019 yılına kadar yeni takımı ile mücadele edecek. 2002 yılından bu yana lisanslı futbol oynayan Ergün, lise sporlarında da önemli başarılar elde etti.
Başarılı bir kariyer
2002 yılının sonlarına doğru amatör vize alan Ergün, Babaeskispor’da 2002 yılında top koşturmaya başladı. 2009 yılında Babaeskispor’dan Kırklarelispor’a transfer olan Ergün, Kırklarelispor’a transferi ile profesyonelliğe de geçiş yaptı. 2010-2011-2012 yıllarında Yeşil Beyazlı takımda mücadele eden Ergün, 2012 yılında Elazığ Belediyespor’a transfer oldu. 2013 yılına kadar burada top koşturan Ergün, daha sonra yeniden yuvaya dönüş yaparak profesyonelliğe adım attığı Kırklaraelispor ile anlaştı. 2014 yılında Sivas Belediyespor’a transfer olan başarılı futbolcu, Yeşil Şimeşkler ile yolu bir kez daha kesişince, 2016 yılında Tekirdağ’a yolu düşene kadar burada mücadele etti. Kırklarelispor’un başarısında önemli payı olan Ergün, 2016 yılında Tekirdağspor’a transfer oldu. Ardından 2017 yılının 5. Ayında da Sultanbeyli Belediyespor’a transfer oldu. Trankya takımlarının taraftarların yakından tanıdığı Ergün, yeni sezonda Sultanbeylispor’da mücadele edecek.
Geçtiğimiz sezon ortalarda yer aldı
Yeni sezonda hedefini play off olarak açıklayan Sultanbeyli Belediyespor, geçtiğimiz sezonda Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele ederek sezonu 12. Sırada tamamladı. Afjet afyonspor, Sakaryaspor, Darıca GB, Diyarbakırspor, Bayrampaşa gibi takımların ilk 5’i oluşturduğu grup’ta bu sezonda zor maçlar yaşanacağa benziyor. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol