Kirklareli'nin en büyük AVM'si açilmadan kapandi

Ilimize bagli Babaeski Ilçesinde 2010 yili içerisinde yapimina baslanan ve Kirklareli'nin en büyük alisveris merkezi olmayi hedefleyen Elita AVM açilmadan kapandi. 
Ertemoglu Insaat firmasi tarafindan yapilan ve içerisinde sadece Cafe-Restaurant, market, sinema ve oyun salonu bölümlerinin bir süre açik kalarak hizmet verdigi Elita AVM'nin tam anlamiyla hizmete girmeden kapanmasi degisik yorumlara yol açti. 
Babaesk-Edirne çevre yolu üzerinde 8.500 metrekare arazi üzerinde, 3 katli olarak tasarlanan toplam 7.500 metrekare kapali alan, 6.000 metrekare açik alan ve 500 araçlik otoparki ile hizmet verecek olan Elita AVM'de, kitapçisindan oyuncakçisina, çocuk oyun alanlarina, sans oyunlarindan eczanesine, bankasina, ünlü markalarin yer alacagi, bay bayan çocuk her türlü giyim ve aksesuar, kuyumcusundan gözlükçüsüne kadar elektronik esyalardan hediyelik esya magazalarina kadar birçok sektörde hizmet verilecekti. 
Elita AVM Kirklareli'nin en büyük, Babaeski'nin ise ilk AVM olma özelligini tasiyacakti
Geçtigimiz ay içerisinde açilan bölümlerindeki faaliyetlerini de durduran Elita AVM, tamamen hizmete girmesinin ardindan birçok vatandasa is kapisi olacakti. Konu ile ilgili olarak yetkili agizdan herhangi bir açiklama yapilmazken, Babaeski halki Elita AVM'nin kapanmasini insaat yetkililerin maddi sikinti yasadiklarini bu yüzden Elita AVM'nin kapilarina kilit vurduklarini belirtiyorlar. Vatandaslarin diger bir görüsü ise uzun bir zamandir alisveris merkezi içerisinde dükkânlarin kirada oldugunu fakat yeterli ilgi ve alici bulamamasindan dolayi kapandigi belirtiliyor. 
Elita'nin akibeti ne olacak 
Büyük paralar harcanip çagin ve teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanilarak, basta Babaeski olmak üzere tüm Trakya halkinin hizmetine sunulmasi hedeflenilen Elita AVM'nin bundan sonra ne olacagi ise merakla bekleniyor. Halk arasinda kulaktan kulaga yayilan duyumlar arasinda Elita AVM'yi Türkiye'nin en büyük süpermarketlerinden birinin aldigi ve en yakin zamanda kendi ismiyle faaliyete sokacagi ögrenildi. 

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Milli servet bu yaziktir hem babaeski kazansin hemde ülkemiz bosa gitmesin güzelim yatirim.