Kırklareli’nin Örnek Köyü; Armağan

Türkiye’de 81 ilde birer köyde uygulanacak olan “Örnek Köy” ili-mizde de Armağan Köyünde uygulanıyor. Bu kapsamda Armağan köyünde bu konu ile ilgili olarak Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ümit Ortan Başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.
Konu ile ilgili olarak gazete-mize bir bilgilendirmede bulunan Armağan Köy Muhtarı Recep Dal şunları söyledi; “Köyümüz Armağan için önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Hem çok uzaklardan gelen özel misafirlerimiz vardı, hem de birlikte üretim ve yönetim projesi olan “Örnek Köy” projesi hakkında yapılan toplantı çok önemliydi. Ķöyümüzün yarınlarına ve Ülkemize katķı sağlayacak olan projeye Tarım İl Müdürümüz Ümit Ortan, Müdür yardımcılarımız, Şube müdürlerimiz ve proje ekibi tam destek verdi. Halkımız ve Üreticilerimiz bilgilendirildi. Kısaca birlikte üretim ve yönetim projemiz başlamış bulunuyor.
Katkılarından dolayı Tarım İl Müdürümüz ve ekibine en kalbi duygularımızla şükranlarımızı sunuyoruz. Yine aynı toplantıda Yalova Altınova İlçe Tarım İl Müdürü Mesut Ünal, Sermayecik Köyü Muhtarı Resul Çiftçi deneyimlerini bizlerle paylaştılar. Gün içersinde de Yalova ekibi ile birlikte çilek bahçeleri yerinde inceledi. Her zaman yanımızda olan Sermayecik Köyü Muhtarı ve ekibine, yine İlçe Tarım il müdürü ve ekibine bizleri onurlandıran ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.’’

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol