Kirklareli'nin Kurtulusu kapsaminda düzenlenen "Kurtulus Kupasi" futbol turnuvasi basladi

Kirklareli Belediyesi tarafindan Kirklareli'nin kurtulusu dolayisiyla Ali Nazmi Üstündag Spor Tesislerinde Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan ile Kirklareli Il Milli Egitim Müdür Ziya Eser'in katilimiyla, Ilkögretim okullari arasinda gerçeklesecek olan futbol turnuvasi'nin açilisi yapildi.

Açilis saygi durusu ve Istiklal Marsi ile basladi. Saygi durusu ve istiklal marsinin ardindan ise Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan ile Kirklareli Il Milli Egitim Müdürü Ziya Eser Kirklareli'nin Kurtulusu hakkinda bilgilendirici birer konusma yaptilar. Ardindan Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan ile Kirklareli Il Milli Egitim Müdürü Ziya Eser'in baslama vurusu ile turnuvanin, ilk maçi olan Ahmet Mithat Ilkögretim okulu ile Ziya Gökalp Ilk Ögretim Okulu arasindaki ilk mücadele baslamis oldu.

Bir süre maçi izleyen Kirklareli Belediye Baskani Cavit Çaglayan ve Kirklareli Il Milli Egitim Müdürü Ziya Eser tüm takimlara basarilar dileyerek Ali Nazmi Üstündag spor tesislerinden ayrildilar. A,B ve C olmak üzere üç gruptan yapilacak olan turnuvanin A grubunda; 1-Ahmet Mithat Ilkögretim Okulu, 2- Ziya Gökalp Ilkögretim Okulu, 3-Tevfik Fikret YIBO, 4-Fahri Kasapoglu Ilkögretim Okulu, B grubunda; 1-Atatürk Ilkögretim Okulu, 2-Dogan Isikalp Ilkögretim Okulu, 3-Istiklal Ilkögretim Okulu, 4-Ahmet Yener Ilkögretim Okulu, C grubunda; 1-Hamdi Helvacioglu Ilkögretim Okulu, 2-Mustafa Dalcali Ilkögretim Okulu, 3-Gaziosmanpasa Ilkögretim Okulu, 4-Karahidir Ilkögretim okullarinin futbol takimlari mücadele edecek.

Dün baslayan Kurtulus Kupasi futbol turnuvasi 9 Kasim 2009 tarihine kadar devam edecek olup, 10 Kasim Kirklareli'nin Kurtulusu'nun oldugu gün gerçeklesecek olan etkinlikler kapsaminda Kurtulus Kupasi turnuvasinda dereceye giren Okullara ödül verilecek.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. ben tevfik fikretten ataberk turan tokiyi 3-2 yendik

  2. 4 yıl sonra kendi yorumuma bakıp utanıyorum saygılar ahahahah