Kırklareli’nin “Gurur Tablosu” Ergin Spor Kulübü

Bölgenin en çok bilinen ve Kırklarelili vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Taekwondo sporu, başarılarla ilimizi gururlandırmaya devam ediyor. Kırklareli'nde en küçüğünden en büyüğüne birçok sporcunun içerisinde bulunduğu Taekwondo sporu Kırklareli'nde yer alan kulüplerin göstermiş olduğu çabalar sonucu oldukça takdir edilen bir spor haline geldi. Bu kapsamda çalışmalarına ilimizde devam eden Ergin Spor Kulübü, katıldığı müsabakalardan başarılı sonuçlar elde ederek ilimizi her seferinde gururlandırmayı başardı.

2011 - 2017 yılı müsabakaları içerisinde elde ettiği madalyalarla Kırklareli'ne büyük gurur yaşatan Ergin Spor Kulübü, Antrenörleri Gökhan Yeşil ve Antrenör Savaş Ergin önderliğinde gittikleri her müsabaka takdir edilecek performanslarla boy gösterdi. Yıldızlar Okullararası Yarı Final Müsabakaları, Gençler Okullararası Türkiye Şampiyonları, Turkısh Open (GENÇLER) 4.Uluslararsı Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası, Büyükler Türkiye Taekwondo Şampiyonası, Milli Takım Seçme Müsabakaları, Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası, Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası gibi bir çok alanda şehrimizi en güzel şekilde temsil eden Ergin Spor Kulübü’nün başarısı takdir topluyor. Zorlu bir çalışma sürecinin ardından büyük başarılara imza atan ilimiz spor kulüplerinden Ergin Spor Kulübü, minik sporcularının gösterdiği çaba ile ilimiz vatandaşından takdir gördü. Küçük büyük demeden birçok kesimin tercih ettiği Taekwondo Sporu'nda mücadele eden Kırklarelili sporcularımız, 2011’den 2017 yılına elde ettikleri başarılarla da dikkat çekti.
Kıyasıya mücadeleler yaşandı
Bu zaman diliminde inanılmaz maçların yaşandığına dikkat çeken Ergin Spor Kulübü Başkanı Gökhan Yeşil, “Önümüzdeki yıllarda da adından sıkça söz ettirecek. Yıllardır sadece başarı ile anılan ve Kırklareli Taekwondo'sunda söz sahibi olan kulübümüz çıktığı birçok arenada inanılmaz müsabakalar gördü. Her bir sporcumuz şampiyonlara günler öncesinden sıkı antrenmanlarla hazırlandı. Hiçbir zaman kolay olanı düşünmeden miniklerden büyüklere her birey fedakârca davranarak çıktı müsabakalara. Herkesin bağlı olduğu sorumluluk duygusu ile elde ettiği başarının hiç biri kolay elde edilmediği için hepsinin önemi oldukça fazla. Biz Ergin Spor Kulübü olarak edindiğimiz ilkeleri hiçbir zaman terk etmedik. Biz kendimizin dışında şehrimizi ve ülkemizi temsil ettiğimizi biran olsun aklımızdan çıkarmadık. Sporcularımız ve bizlere düşen görevi ve verilen sorumluluğu en güzel şekli ile taşımaya gayret gösterdik. Çünkü çıktığımız yolda önemli izler bırakmamızın gerektiğinin farkında idik. Ergin Spor Kulübü çatası altında bulunan her bireyde bu hakkaniyet olgusundan biran olsun uzaklaşmadı.
Ne olursa olsun bundan sonra da hedefimiz yalnızca “Başarı” olacak
Şimdiye kadar birçok alanda başarıyı ilimize getiren Ergin Spor Kulübü’nün bundan sonra da hedefinin daha fazla başarı olacağını ifade eden Yeşil; “Biz bir aile olarak bulunduğumuz bu yolda hedefimiz her müsabakada madalyaya ulaşmak oldu. 2011 yılından günümüze dek bir çok şampiyona da kazandığımız madalyalar bunun en büyük göstergesi. Bu süreci daha fazla başarılarla süslemek için kaldığımız yerden aralıksız daha fazla çalışarak devam edeceğiz. İlimize ve ülkemize yeni nesil taekwondocular yetiştirme gayretinde bulunacağız. Şimdiye kadar gördüğümüz ilgi ve takdir bu olanların en güzel hediyesi niteliğinde. Bu yılda birçok alanda müsabakalar var. Şimdi hedefimiz en güzel şekilde birlik olup, çok çalışarak sonuca odaklanmak. Bu yüzden her anımızı yaptığımız idmanlarla değerlendiriyoruz. İlimiz ve ülkemiz bizden çok şey bekliyor. Biz Ergin Spor ailesi olarak bunun bilincindeyiz. Umuyorum ki kaldığımız yerden üstüne koyarak devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol