Kırklareli’nin En Yeni Yayını; Trakya Dergi

2017’nin Aralık ayı itibariyle Alternatif Medya Grubu’nun bünyesindeki Trakya Dergi, yayın hayatına merhaba dedi. Kırklareli ve Trakya okurlarının hayatına yeni bir yüz olarak giren Trakya Dergi’yi Önadım Medya grubuna yaptıkları ziyaret sırasında İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Müdür Emrah Yıldırım ve Editör Erhan Baycan ile konuştuk. Trakya Dergi ailesinin iki mensubu, dergiye çok güzel tepkilerin geldiğini ifade ettiler.

Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram ve Kırklar Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Hacı Murat Taner, misafirleri olan Alternatif Medya Grubu’na Trakya Dergi’nin başta Kırklareli olmak üzere tüm Trakya’ya hayırlı olması dileklerini sundular ve başarılar dilediler. İlk sayısı beğeni toplayan Trakya Dergi’yi inceleyen Kurtbayram ve Taner, okuyucular için merak edilen noktaları sordular. Üzerinde durulan sorular; Kırklareli’nden gelen ilk tepkiler ve Trakya Dergi’nin yayın hayatına nasıl yollardan geçerek devam edeceği oldu.
İmtiyaz Sahibi Emrah Yıldırım ile editör Erhan Baycan dergi projelerinin uzun zamandır akıllarının bir köşesinde olduğunu, buna göre hazırlıkların ciddi süreden beri devam ettiğini ifade etti. Gelen ilk tepkilerin kendileri için mutluluk verici olduğunu belirten Yıldırım, yurt dışından bile güzel tepkiler aldıklarını belirtti. Kırklareli ve Trakya’nın önemli değerlerinin altını çizerek şekillendirecekleri sayfalarının Trakya Dergi aracılığı ile okuyuculara ulaşacağını söyledi. Derginin başarılı bir giriş yapmasını sağlayan ilk sayısından sonra ikinci sayısının da büyük bölümünün şekillendiğini belirten Yıldırım, çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
Dergi’nin ilk sayısında; Yenilikçi Projeler-METOK, 5 Yıldızlı Hizmet-Turhan Altıntel, Mutlu İnsanlar Kenti, İkinci adam olmayı kabul etmedim- Ali Dermenci, Eğitimin Kaliteli Adresi, Mucizelerin Takımı Kırklarelispor, Kalitenin Sırrı, Fark Yaratmak İsteyenlerin Adresi gibi başlıkları taşıyan 82 sayfa ortaya çıkarıldığı belirtildi. Önadım Medya Grubu çalışanlarının yakından incelediği Trakya Dergi, başarılı bulunarak hayırlı olsun dilekleriyle karşılandı.
Trakya Dergi’nin Editörü Erhan Baycan, muhabirlerimizin soruları üzerine derginin içeriği hakkında bilgiler paylaştı. Baycan, her sayıda dikkat çekici işler yapmak istediklerini ifade etti. Her sayıda ünlü bir simanın sayfalarına konuk olarak ses getirmesi için çalıştıklarını belirtti. Baycan, okuyucularına ileriki dönemde güzel sürpriz röportajlarımız olacak şeklinde konuştu.
Önadım Medya Grubu olarak yayın hayatına yeni başlayan Trakya Dergi’ye hoş geldin diyoruz. Yayın hayatının uzun soluklu ve başarılı olmasını diliyoruz.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol