Kırklareli’ni temsil edecekler

TÜMSO çatısı altında düzenlenen ve bu yıl ilki gerçekleşecek +40 Yaş Türkiye Master Süper Ligi ile daha önce de organizasyonu yapılan +50 Yaş Master Süper Ligi’nin fikstür çekimleri yapıldı. İstanbul Grand Cevahir’de gerçekleşen kura çekimine ilimizi temsilen Kırklareli Master ve Veteranlar Futbol Takımı Kulüp Başkanı Hikmet Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Mesut Gövce katıldı

Türkiye Master Spor Organizasyonları (TÜMSO) tarafından düzenlenen TMSL +40 ve +50 liginin fikstür çekimleri Grand Cevahir Hotel'de gerçekleşti.
TÜMSO çatısı altında düzenlenen ve bu yıl ilki gerçekleşecek +40 Yaş Türkiye Master Süper Ligi ile daha önce de organizasyonu yapılan +50 Yaş Master Süper Liginin fikstür çekimleri yapıldı.
Ligde Kırklareli Master ve Veteranlar Futbol Takımı da ilimizi temsil edecek.
Antalya'da yapılan Türkiye Master Oyunlarında olduğu gibi yoğun çalışmalar sonucunda +40 ve +50 yaş grubunda TMSL (Türkiye Master Süper Ligi) Ligini de sezona yetiştiren TÜMSO ekibi, Antalya organizasyonunda aldığı övgüleri TMSL liginde de gerçekleştirmek için kolları sıvadı.
Kura çekimine ilimizi temsilen Kırklareli Master ve Veteranlar Futbol Takımı Kulüp Başkanı Hikmet Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Mesut Gövce katıldı.
Kura çekimi ve toplantı TÜMSO Başkanı Mustafa Kumbasar ve Başkan Yardımcısı Cenk Laleli himayesinde gerçekleşti.
Yapılan açıklamada; “Ligimizde yer alan tüm takımlarımıza bu ilk organizasyonda başarılar diliyor, kazasız ve sakatlıksız bir lig geçmesini temenni ediyoruz” dendi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol