Kırklareli'ni şahlandıracak 39 proje

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli 3. sıra Milletvekili Kemal Karakaş, Kırklareli'ne dair 39 projesini açıkladı.
Şehrin sorunlarının çözümü için önemli çalışmaların
altına imza atmak için hazır  olduğunu ifade eden BBP
Milletvekili Kemal Karakaş, "Bizim sevdamız Kırklareli." dedi.

Açıklamasında kendini tanıtan BBP Milletvekili Kemal Karakaş, "Kırklareli Pınarhisar ilçesinde ikamet etmekte olup, 1948 yılı Malatya doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi tamamladıktan sonra İsrail'de tavukçuluk eğitimi aldım. Modern Türk ttavukçuluğunun kurucusu olup, Türkiye çapında civciv üretme tesisleri ve tavuk çiftlikleri kurdum." sözlerini dile getirdi.
Sosyal ve iş hayatında
aktif bir isim
İş hayatı ve sosyal hayatta aktif bir yaşam sürdüğünün altını çizen Milletvekili Adayı Karakaş, "Civciv cinsiyet ayrımı uzmanlığı yaptım. Beylikdüzü İş Adamları Derneği Başkanlığı, Sigarayla Mücadele Dernek Kuruculuğu, Türkiye Çevre Derneği Kurucu Başkanlığı görevlerinde bulundum. Osmanlı Ocakları Onursal Başkanıyım. Güreş ve bilek güreşleri alanında şampiyonluklarım var. Türk Halk Müziği sanatçılığı yaptım. İyi düzeyde İbranice biliyorum." şeklinde konuştu.
İşte 39 proje
Kırklareli halkının hak ettiği düzeyde bir şehir için çok önemli 39 proje sunan Milletvekili Adayı Karakaş, "Akıllı sulama sitemleri, ata tohum üretimi, soğuk hava depoları, tarım pazarı 8ihracat), mutlu şehir (istişare), markalaşma, engelsiz sosyal yaşam, yarınlar için bir ağacın olsun, çevre (sıfır atık), sıfır karbın temiz enerji, bisiklet ulaşım projesi, çöğ işleme tesisi, kadın girişimci-kooperatif, inovasyon merkezi, genç yetenekler, üreten genç emekliler, tecrübeli ustalar akademisi, beyin fırtınası kahvesi projesi, köyde hareket var projesi, Trakya kariyet ve istihdam projesi, bilgi kütüphanesi projessi, köy okulundan akademiye, seracılık ve tarım kalkınma projesi, sanat akademisi, sağlıklı yaşam köyleri, festival ve etkinlik Kırklareli tanıtım, doğa sporları turizm faaliyetleri, turizm tanıtım ofsileri, coğrafi işaret yöresel markalaşma, cepte Kırklareli (mobil uygulama), söz sende milletvekili destek hattı, birebir anlat projesi, şeffaf raporlama, çocuk oyun köyü, yerli ırk Kırklareli arısı-ihracat, bir Kırklareli hikayesi, Kırklareli imece akademisi, Kırklareli proje ofisi." dedi. (T.Ö.Tamtürk)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol