Kırklareli’ne yeni bir yatırım daha

Kırklareli için 16 yıllık süreçte önemli yatırımların yapıldığını ifade eden AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, gelecek yıllarda da önemli yatırımların gerçekleşeceğini belirtti. Hali hazırda devam eden çalışma ve yatırımlar ile ilgili bilgiler veren Minsolmaz, Kırklareli’nin AK Parti ile yükseleceğinin altını çizdi.
Kapalı Spor Salonu yapım işi 28 Mart tarihinde ihale edilecek.
2000 kişi kapasiteli Kapalı Spor Salonu, 11.760m2’lik alanda, Bodrum kat, Zemin kat, Asma kat, 1. Normal Kat olmak üzere Betonarme Karkas olarak inşa edilecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli açısından önemli yatırımlara devam edileceğini belirterek, “Biz koltuk için değil, halkımıza hizmet için görevimizin başındayız” dedi. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti iktidara geldiği günden beri eğitime, sağlığa ve spora ne kadar önemsediklerini belirtti. Minsolmaz “AK Parti olarak iktidara geldiğimiz günden beri sağlık açısından eğitim açısından ve spor açısından önemli yatırımlar ile halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.
“Kırklareli’mize ikinci
spor salonu...”
Yapılan ve yapılacak olan
yatırımların arasında ikinci Kapalı Spor Salonu olduğunu da belirten Minsolmaz “Kırklareli Merkez’de, Cumhuriyet(eski adı Hamidiye) mahallesinde 1901 ada 1 parselde inşa edilecek Kapalı Spor Salonu yapım işi 28 Mart tarihinde ihale edilecektir.
2000 kişi kapasiteli Kapalı Spor Salonu, 11.760m2’lik alanda, Bodrum kat, Zemin kat, Asma kat, 1. Normal Kat olmak üzere Betonarme Karkas olarak inşa edilecektir.
Çevre düzenlemesi, trafo ve altyapı tesisleri ile birlikte inşa edilecek tesisin 550 günde bitirilmesi hedeflenmektedir.
Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda uluslararası standartlarda Judo, Boks, Tekvando, Güreş, Basketbol, Voleybol, Hentbol müsabakaları yapılabilecektir.
Kırklareli Kapalı Yüzme Havuzu’nun kuzeyinde inşa edilecek tesis ile Kırklarelimiz ikinci bir kapalı spor salonuna kavuşacaktır.
Halihazırdaki spor salonu ile birlikte spor severler daha iyi altyapı hizmetine kavuşacaktır. Kırklarelimize hayırlı olsun. Ayrıca; Lüleburgaz’da arsa temini sürecimiz tamamlandığında, DSİ karşısında, Kapalı Pazar Yerinin yanına da Lüleburgaz’a yakışan güzel bir spor salonu yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol