Kırklareli'ne şehit ateşi düştü!

Dün, (Çarşamba günü) Mardin’de gerçekleşen terör saldırısı Kırklareli’ne de ateş düşürdü. Kırklareli’de görevli polis memuru Cumhur Özsoy'un eşi polis memuru Nefize Özsoy şehit düştü.
Geçtiğimiz yıl yine Midyat'ta terör örgütünce düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan ve sonrasında Kırklareli'ne tayini çıkan Cumhur Özsoy, hamile eşinin şehit düştüğü haberini alınca fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

08 Haziran 2016 Çarşamba günü saat 11.00'de Mardin'in Midyat ilçesinde terör örgütü PKK yine kanlı saldırılarından birini gerçekleştirdi. Alınan bilgilere göre; PKK'lı terörist, Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki demir korkuluk ve bariyerlerin önünde bomba yüklü aracı patlattı. Gerçekleşen saldırıda iki kadın polis memuru şehit oldu, 2 sivil vatandaş da hayatını kaybetti.
Hain saldırıda şehit düşen polis memurlarından biri de, Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şubesi'nde görev yapan polis memuru Cumhur Özsoy'un eşi Nefize Özsoy oldu. Aslen Edirneli olan ve Midyat'ta görev yapan şehit polis memuru Nefize Özsoy'un vefatı başta eşi olmak üzere tüm Kırklarelili vatandaşları yasa boğdu.
Dün görevi başındayken meslektaşları tarafından acı haberi alan Cumhur Özsoy ise fenalaşarak Kırklareli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Kırklareli Belediye Başkanı ve Özsoy'un polis memuru arkadaşları hastaneye giderek kendisine taziyelerini sundu. Özsoy çiftinin 4 yaşında Elif Eylül adına bir kız çocuklarının olduğu; Cumhur Özsoy'un da geçtiğimiz yıl yine Midyat'ta terör örgütünce düzenlenen silahlı saldırıda yaralandığı ve tedavisinin ardından Kırklareli'nde görev yapmaya başladığı bilgisi alındı. Elde edilen bilgilere göre; Edirne nüfusuna kayıtlı şehit polis memuru Nefize Özsoy, Kırklareli'nde görev yapmak için tayin bekliyordu. Ailesi Edirne'de yaşayan Nefize Özsoy'un cenaze töreninin Edirne'de yapılacağı bildirildi.
Mesajlarla lanetlediler
Bu arada geçtiğimiz gün İstanbul'da yaşanan terör saldırısı için de tepkiler ve kınamalar sürüyor. Son olarak Babaeski Belediye Başkanı Av.Abdullah Hacı, İstanbul Vezneciler'de meydana gelen hain saldırı sonucu hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımız ve şehit polislerimiz için başsağlığında bulundu.
Babaeski Belediye Başkanı Av.Abdullah Hacı, İstanbul Vezneciler'de çevik kuvvet otobüsüne bombalı araçla düzenlenen hain saldırıda şehit olan 6 polisimiz ve 5 sivil vatandaşımız için başsağlığı diledi. Başkan Hacı, terör örgütlerinin hain saldırılarının milletimizi asla yıkamayacağını ve yıldıramayacağını belirterek, "Vezneciler'de polis aracının geçişi sırasında haince gerçekleştirilen bombalı saldırıda şehit düşen polislerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan Rahmet, kederli ailelerine baş sağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.
Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan terörü ve destekçilerini Babaeski Halkı adına lanetliyorum" dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol