Kırklareli’ne hoş geldiniz

Kırklareli Valisi Birol Ekici ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür yayımladıkları birer mesajla Yükseköğretim Kurumları Sınavı Yerleştirme Sonuçlarına göre Kırklareli Üniversitesi’ne yerleşen öğrencileri tebrik ederek “Kırklareli’ne hoş geldiniz” paylaşımında bulundular.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı Yerleştirme Sonuçları göre Kırklareli Üniversitesi’ne yerleşen öğrencilere yönelik Kırklareli Valisi Birol Ekici ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür bir “hoş geldiniz” mesajı yayımladılar. 
Kırklareli Valisi Birol Ekici bu anlamda yayımladığı mesajında; “Yükseköğretim Kurumları Sınavı Yerleştirme Sonuçlarının geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz ve aileleri için hayırlı olmasını diliyor, İlimizin göz bebeği olan Kırklareli Üniversitesine yerleşen gençlerimize şehrimize hoş geldiniz diyorum” dedi.
Daima yanınızda olacağız
Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’de mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Sevgili öğrenciler, 
Uzun ve yorucu bir hazırlık sürecinin ardından Türkiye’nin yenilikçi ve girişimci üniversitelerinden biri olan Kırklareli Üniversitesi ailesinin üyesi olma başarısı gösterdiniz. Kariyerinize ve geleceğinize yön verirken Üniversitemizi tercih etiğiniz için sizleri kutluyor, bizlere güvendiğiniz için de canı gönülden teşekkür ediyorum.
Hayatınızın unutulmaz yıllarını yaşayacağınız üniversite yolculuğunuzda nitelikli akademik ve idari kadromuz ile daima yanınızda olacağız, siz kıymetli öğrencilerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için gayret göstereceğiz. Sizin için çalışmaya, başarmaya ve sizlerle güçlenmeye devam edeceğiz. Ülkemizi daha müreffeh yarınlara birlikte taşıyacağız.
Nitelikli kadromuzla birlikte her bir fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulumuzda mesleki ve teknik anlamda üst düzey imkânlara sahibiz. En yeni teknolojilerle donatılmış laboratuvarlarımız ve dersliklerimizde verdiğimiz çağdaş eğitim öğretimin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerimizle de gelişiminizi önceleyeceğiz.
Kırklareli Üniversitesini tercih etmenizden ötürü sizleri tekrar tebrik ediyor, üniversite hayatınızın sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini diliyorum. Kırklareli Üniversitesi ailesine hoş geldiniz.” (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol