Kırklareli’ne bir spor atılımı daha

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli’ne yapılması planlanan spor yatırımları ile ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklama daha yaparak sentetik çim sahanın ardından yapılması planlanan Çim Hokeyi tesislerini duyurdu.

Son yıllarda ülkemizde yükselişe geçen çim hokeyi sporunun ilimizde de gelişmesi için alt yapı çalışmaları başlıyor. Milletvekili Minsolmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştüklerini ve Çim Hokeyi tesisinin ödeneğinin ayrıldığını ifade etti. Geçtiğimiz Cuma Kırklareli’ne yapılacak olan Kırklareli Atatürk Stadyumu Sentetik Sahasının müjdesini veren AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, bu kez de ilimizde şu an için yapılmayan çim hokeyi ile ilgili güzel haberler verdi.
Ocak 2019 tarihinde
ihale çıkacak
Sosyal medya üzerinden duyuruyu yapan Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “Hokey Federasyonuna bağlı olan ve son yıllarda ülkemizde yoğun ilgi gören çim hokeyinin Kırklareli’mizde de altyapısını kuruyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından ayrılan ödenek ile ilimize yeni bir tesis daha kazandırıyoruz. Çim Hokeyi sentetik sahamız ve tesisi için Ocak ayında yapılacak ihalenin ardından Nisan ayında hizmete açılacak tesiste ulusal ve uluslararası müsabakalar yapılacaktır. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol