Kırklareli’ne 99 doktor atandı

Tüm Kırklarelilileri yakından ilgilendiren bir müjde AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile İl Başkanı Alper Çiler’den geldi. Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimizdeki hastanelerde görevlendirilmek üzere 11 Uzman Hekim, 86 Pratisyen Hekim, Vize 41. Tugay komutanlığı 1 Pratisyen Hekim ve Pınarhisar 5. Kor.İs.A.1.basamak muayeneye 1 Pratisyen olmak üzere toplam 99 doktor ataması yapıldı.

Milletvekili Minsolmaz sosyal medya üzerinden yaptığı bilgilendirmede;
“AK Parti İktidarı olarak özellikle Kırklareli’mizde sağlık alanında ki çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Hem fiziki şartlarda hem de sağlık personeli olarak ,Türkiye'de bu konuda en iyi iller arasında yer almaktayız. Bir yandan ilçe ve beldelerimizdeki sağlık ocağı ve hastane ihtiyaçlarını karşılamak için Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerimizi sürdürürken, diğer taraftan da yine Bakanlık nezdinde personel eksikliklerimizi tamamlamak için yoğun bir çalışma içerisindeyiz.
Buradan Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya Kırklareli halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Son atamalarla birlikte sağlıkta daha da güçlendik. Kırklareli’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ise; “İlimiz tarihinde yine bir ilk gerçekleşti. Sağlık Bakanlığımız tam 99 Doktor Kadrosunu ilimize verdi. Rabbim başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız olmak üzere, Sağlık Bakanımız, Milletvekilimiz ve tüm emeği geçenlerden razı olsun. İnşallah devamı da gelir ve daha iyi hizmete tüm hastalarımız kavuşur. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kaç doktor geldiğinden çok birkaç sene içind ekaçı başka şehirlere gitmek istemeyip kalacak ona bakmak lazım.