Kırklareli’ne 8 yeni sağlık kadrosu

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli Merkez, Lüleburgaz, Vize ve Pınarhisar Devlet Hastaneleriyle Merkez Toplum Sağlığı Merkezine toplam 8 uzman doktor için yeni kadro açıldığını açıkladı. Yeni kadroların hayırlı olmasını dileyen Minsolmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.

Sağlık Bakanlığı 104’ncü Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında Kırklareli ve ilçelerine 8 yeni sağlık kadrosu açıldı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, “Sağlık Bakanlığı 104. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında ilimiz için Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanemize; 1 Kardiyoloji Uzmanı, 1 Tıbbi Biyokimya Uzmanı, 1 Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Lüleburgaz Devlet Hastanemize; 1 Acil Tıp Uzmanı, Vize Devlet Hastanemize; 1 Pratisyen Hekim, Pınarhisar Devlet Hastanemize; 2 Pratisyen Hekim, Merkez Toplum Sağlığı Merkezine; 1 Pratisyen Hekim olmak üzere, toplam 8 hekim kadrosu ilan edilmiştir.
Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür eder, İlimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. sağlığı da yıktınız 22 Nisan 2022 Cuma 12:53:22

    Günlerinin 12 saatini bedenen 12 saatini de zihnen hastalarıyla onlara şifa vermek için geçiren buna karşılık her nankörlüğe maruz kalan doktorlara bir de "giderlerse gitsinler bu ülkeden" denilirse işte böyle bu asûde fedakârlar şimdi ilanla-mumla aranır olurlar...