Kırklareli’ne 79 yeni doktor atandı

100. Dönem Devlet Hizmet Yükümlüsü kurası ile Kırklareli’ne gelecek olan doktorların branşları ve sayıları belli oldu... 

Kırklareli’ne devlet hizmet yükümlüsü olarak; 75 hekim ve 4 uzman hekim olmak üzere toplam 79 hekim atandığı bildirildi. Yeni yapılan atamalarla birlikte Babaeski Devlet Hastanesi’ne 7, Babaeski İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 2, Demirköy İlçe Devlet Hastanesi’ne 3, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 15, Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne 8, Lüleburgaz İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 1, Kırklareli Merkez Toplum Sağlığı Merkezi’ne 1, Pınarhisar İlçe Devlet Hastanesi’ne 11, Pınarhisar Toplum Sağlığı Merkezi’ne 1, Vize Devlet Hastanesi’ne 8, Kırklareli 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na 1, Kırklareli, Lüleburgaz, Babaeski ve Vize’deki kuvvet komutanlıklarına da toplamda 16 doktor atanırken, Babaeski Devlet Hastanesi, Vize Devlet Hastanesi, Lüleburgaz Devlet Hastanesi ve Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 1’er adet uzman doktor ataması yapıldı. 

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, doktor atamaları sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kırklareli’mize; 100. Dönem Devlet Hizmet Yükümlüsü kurası ile gelecek doktorlarımız, branşları ve sayıları belli oldu. Kırklareli’ne devlet hizmet yükümlüsü olarak; 79 hekim ve uzman hekim geliyor. İlimize hayırlı olsun” dedi. (E.Baycan)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Doktorlarımıza hayırlı olsun yeni görev yerleri ve yeni işleri