Kırklareli’ne16 hekim ataması

Kırklareli’ne 105’nci Devlet Hizmet Yükümlüsü Kurasından Hekim Atamaları yapıldı. Bu kapsamda Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi, Lüleburgaz Devlet Hastanesi, Babaeskì Devlet Hastanesi, Vize Devlet Hastanesi ve Pınarhisar Devlet Hastanesi ile bazı birlik ve kurumlarda görevlendirilmek üzere toplam 11 hekimin ataması yapıldı. Bunun dışında ayrıca İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası ile Açık Cezaevine 1 diş hekimi, Babaeskì Devlet Hastanesine 1 diş hekimi, Lüleburgaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 1 Periodontoloji Uzmanı, Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesine 1 Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı, 1 Kardiyoloji Uzmanı ataması olmak üzere ilimize 5 hekim daha kazandırılmış oldu. Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, ilimize atanan toplam 16 hekimin hayırlı olmasını diledi. 

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, ilimize kura yöntemi toplam 16 doktor ataması yapıldığını bildirdi. Milletvekili Minsolmaz yaptığı açıklamada, İlimize 105’nci Devlet Hizmet Yükümlüsü Kurasından Hekim Atamaları yapıldığını belirterek bu anlamda; Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesi’ne Göğüs Hastalıkları Uzmanı 1 hekim, Anestezi ve Reaminasyon Uzmanı 1 hekim, Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne; Genel Cerrahi Uzmanı 1 hekim, Acil Tıp Uzmanı 1 hekim, Babaeskì Devlet Hastanesi’ne; Göz Hastalıkları Uzmanı 1 hekim, İç Hastalıkları Uzmanı 1 hekim, Vize Devlet Hastanesi’ne; İç Hastalıkları Uzmanı 1 hekim, Pratisyen hekim 1, Vize 41. Komando Komutanlığı’na 2 Pratisyen hekim, Pınarhisar Devlet Hastanesi’ne; Pratisyen Hekim 1 olmak üzere toplam 11 hekim ataması yapıldığını belirtti. Yeni hekimlerin ilimize hayırlı olmasını dileyen Minsolmaz, ayrıca İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası ile de; Açık Cezaevine 1 diş hekimi, Babaeskì Devlet Hastanesine 1 diş hekimi, Lüleburgaz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 1 Periodontoloji Uzmanı, Kırklareli Eğitim Araştırma Hastanesine 1 Ruh Sağlığı Hastalıkları Uzmanı, 1 Kardiyoloji Uzmanı ataması yapıldığını, böylece ilimize 5 hekim daha olmak üzere toplam 16 hekimin kazandırıldığını kaydetti. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. geleceği düşünüp 26 Haziran 2022 Pazar 07:59:08

    Zararın neresinden dönülse kârdır

  2. kendimize düzeltme 14 Temmuz 2022 Perşembe 16:09:16

    Onbin doktorumuzun yurtdışına göçüne yolaçtıktan sonra olası ve olması gerekli spontane doktor atamalarını kendilerinin bir marifetiymiş gibi lanse edip bundan pay çıkarma gayretleri akape yüzsüzlüğüne bir diğer örnektir