Kırklareli’nden Trakya futboluna 7 yıldız armağan edildi

Trakya karmasına  Kırklareli’nden 7 genç yetenek katıldı. Yapılan seçmeler sonucunda başarılı gençlere tebrik eden
Türkiye Futbol Antrenörleri (TÜFAD) Kırklareli Şubesi Yönetim Kurulu; sporcuları ve gelişmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini dile getirerek başarılar diledi.
Kırklareli’nin bölge futbolunda önemli yere sahip olduğunu dile getiren TÜFAD Kırklareli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özay Balcı, “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Trakya Bölge Sorumlusu İsmail Taviş ve ekibi tarafından LYFA Tesislerinde yapılan Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ il karmalarınım katıldığı 2010 doğumlu oyuncular seçmeler sonucunda Kırklareli karmasından yedi oyuncumuz Aras Kara (Babaeski Doğan Spor) Ahmet Taşçı (Lüleburgaz Yıldırım Spor) , Adem Akbaş ( Kırklareli Gençlik Spor), Ömer Faruk Körelçiner (Kırklareli Doğuş Spor) , Çağatay Koçyiğit, Umut Cindir, Efe Alemdar ( Lüleburgaz Atletik Spor) Trakya Karmasına seçilmiştir” dedi.
“Başarılar gençler”
Gençlerin gelişiminde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Balcı, “Bundan sonra ki futbol hayatlarında tüm oyuncularımıza başarılar diliyoruz. Ayrıca Kulüp Yöneticilerimize ve büyük fedakarlıklar içinde çalışıp ilimiz ve Türk futboluna katkı sağlayan antrenör arkadaşlarımıza da şükranlarımızı sunarız. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanımız Hasan Başdemir ve Hakem arkadaşlarımıza da teşekkür ederiz.
Yapılan Trakya karması seçmelerinde oyuncularımıza, antrenörlerimize ve konuklarımıza su, kumanya ve ikram katkısında bulunan Lüleburgaz Belediye Başkanı Sayın Murat Gerenli 'ye, tesisleri kullanmamız da her zaman bize yardımcı olan LYFA Tesisleri Müdürü Şükrü Gülen ve LYFA Tesisleri çalışanlarına da çok teşekkür ederiz. Topun ve çocuğun olduğu her yerde TÜFAD olacaktır” sözlerini ifade etti. (T.Ö.Tamtürk)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol