Kırklareli’nden 5 Proje Destek Alıyor

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2019 Yılı Teknik Destek Programı Kasım-Aralık dönemi değerlendirme süreci tamamlandı. Süreç sonucunda başvuruda bulunan 43 projeden 20’si destek almaya hak kazanırken, bu projelerin 5 tanesi Kırklareli’nden seçildi. Söz konusu projeler; Manevi Rehberlik Ve Danışmanlık Eğitimi (Kırklareli İl Müftülüğü), Pınarhisar KaymakamlığıÇalışanlarına Kamusal Sosyal İçermeler De Etkili
İletişim Eğitimi Ve Danışmanlık (Pınarhisar Kaymakamlığı), Göz Hareketleri İle Duyarsızlaştırma Ve Yeniden İşleme Eğitimi (Kırklareli Rehberlik Ve Araştırma Merkezi), Kırklareli Tarımda Projelerle İlerliyor (Kırklareli İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü) ve Gelenekselden Geleceğe Tasarım Yolculuğu
(Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü).

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2019 Yılı Teknik Destek Programı Kasım-Aralık dönemi değerlendirme süreci tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler belirlendi.
Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde 43 adet projeden 39’u ön inceleme aşamasını geçti. Kalan 39 proje başvurusunun 20 tanesi, 2019 Yılı Teknik Destek Programı Başvuru Rehberine göre uygun bulundu, 65 ve üzerinde puan alarak destek almaya hak kazandı.
Kırklareli İl Müftülüğü’nün Manevi Rehberlik Ve Danışmanlık Eğitimi, Pınarhisar Kaymakamlığı’nın Pınarhisar Kaymakamlığı Çalışanlarına Kamusal Sosyal İçermeler De Etkili İletişim Eğitimi Ve Danışmanlık, Kırklareli Rehberlik Ve Araştırma Merkezi’nin Göz Hareketleri İle Duyarsızlaştırma Ve Yeniden İşleme Eğitimi, Kırklareli İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün Kırklareli Tarımda Projelerle İlerliyor ve Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü’nün Gelenekselden Geleceğe Tasarım Yolculuğu projeleri ilimizden destek almaya hak kazandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol