‘’Kırklareli’ndeki bütün belediye başkanlıklarını almak istiyoruz’’

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Başkanları ve Basın Sorumluları, 13 Şubat Salı günü saat 12.30’da Önadım Medya Grubuna nezaket ziyaretinde bulundu. CHP heyeti ile medya grubumuz personelinin sohbetinde; kongreler, kurultay ve gelecek yerel ve genel seçimler konuşuldu.  İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık; 2019’da yapılacak yerel seçimlerde Kırklareli’nde kendilerinde olmayan Pehlivanköy, Vize ve Demirköy Belediyelerini kazanmak istediklerini açıkladı. 

Önadım Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram, Kırklar Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hacı Murat Taner ve medya grubumuz personeli ile sohbet eden CHP heyeti, kongre süreçleri ve kurultayı değerlendirdi. İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, CHP’nin Kırklareli’nde elinde olmayan 3 ilçe belediyesini kazanarak haritayı tamamlamak istediğini ifade etti. Ziyareti gerçekleştiren heyet şu şeklide; CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, CHP Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Nurşen Deyrin, CHP Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kolları Nursel Aldemir, CHP Kırklareli İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Özkan, CHP Kırklareli Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Bayram, İl Yönetim Kurulu Basın Sorumlusu Nafiye Aygün, Merkez İlçe Basın Sorumlusu Gökben Şenol, İl Kadın Kolları Basın Sorumlusu Serpil Bellekcan Yavuz, Merkez İlçe Gençlik Kolları Basın Sorumlusu Suat Özdemir, Merkez İlçe Kadın Kolları Basın Sorumlusu Beyan Sarıca.
Kongrelerde centilmence yarışıldı
CHP’nin kongre sürecini medya grubumuza yaptıkları ziyaret sırasında değerlendiren İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, açıklamalarında; ‘’Demokrasi istiyorsanız insanların katılımlarını istiyorsanız, özgür iradelerini istiyorsanız fikirlerini ayrı ayrı sormak zorundasınız. Bunun da yönetim sandık. Partimiz bu konuda öncelikli olarak köylerde, beldelerde seçimlerini yaptı. İlçe seçimlerini gerçekleştirdik. Gençlik kollarımız il ve ilçe seçimleri yapıldı. Kadın kolları il ve ilçe seçimleri yapıldı. İlçe seçimlerinde seçilen delegelerimizle il kongremizi 7 Ocak’ta gerçekleştirdik.
Biz bu mücadeleyi bu sefer çok centilmence yaptık. Çevremizdeki illere baktığımız zaman oradaki mücadeleler biraz daha sert, biraz daha yoğun geçiyor. Eleştiriler biraz daha dozajlı. Biz çok centilmence bir mücadele verdik. Sonuçta delegemiz bir karar verdi. Biz kazandık ekibimizle beraber. Bizim planlarımız seçim döneminde de çok yargılamasını yapıyorduk. Biz Kırklareli’nde bütün belediye başkanlıklarını almak istiyoruz. Şu an Pehlivanköy, Vize ve Demirköy ilçelerimiz haritada eksik noktalar. Bununla ilgili çalışmalarımız biraz daha yoğun olacak. Diğer ilçelerimizde zaten başarılı sonuçlar alıyoruz. Genel seçimlerde, referandum seçimlerinde bu sonuçları görüyoruz. Yerelde pek bir sıkıntı gözükmüyor. Başarılı sonuçlar almaya devam ediyoruz. Hizmetlerimiz devam ediyor’’ dedi.
Başarılı bir kurultay geride kaldı
Kurultayda Trakya adına olumlu sonuçlar aldıklarını ifade eden İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, şu değerlendirmelerde bulundu; ‘’Daha sonra Kurultay sürecimiz başladı. Biz yine seçim süreçlerinde Trakya’yı bir araya getirmek anlamında Edirne’den ve Tekirdağ’dan başkanlarımızla bir araya geldik. Ortak mutabakatlar konuştuk. Trakya’nın bir de Türkiye’yi forse etme özelliği var. Cumhuriyet Halk Partisi adına daha güzel çalışmalar için beraber çalışmak ve beraber karar almak için mutabakata vardık. Kurultay sürecimizde de bunu gösterdik. Lüleburgaz’da avukat Emrah arkadaşımız bu süreçte yüksek disiplin kuruluna aday gösterdik. Parti meclisi konusunda çok aday vardı’’ dedi. Av. Emrah Arslan’ın Yüksek Disiplin Kurulu üyesi olarak seçilmesinin önemli bir başarı olduğunu dile getiren Çobancık, genel olarak başarılı bir kurultay süreci geçirdiklerini ifade etti. CHP heyeti ve medya grubumuz personeli günün anısına fotoğraf çekilmesiyle ziyaret programı sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol