Kırklareli’ndeki Oda ve Borsalar 10. TOBB Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’na hazırlanıyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekonomiden sorumlu bakanların katılımı ile bu ay içerisinde yapılması planlanan 10. TOBB Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’nın Hazırlık Toplantısı Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’ın ev sahipliğinde oda binasında gerçekleştirildi

Hazırlık Toplantısı’nda “10. TOBB Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası”nda dile getirilecek bölgesel sorunlar ile bu sorunların çözüm önerileri masaya yatırıldı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekonomiden sorumlu bakanların katılımı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenmesi planlanan “10. TOBB Türkiye Ticaretve Sanayi Şurası’ndaKırklareli’nin belirlenen sorunları ve bu sorunların çözüm önerilerinin yer aldığı konuşmayı İl Sözcüsü olarak Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ın yapması belirlendi. 
Geçtiğimiz günlerdegerçekleştirilen toplantıya;Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Ticaret ve Sanayi OdasıMeclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Kırklareli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Seyit Ahmet Yılmaz, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Keskin, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aytaç Aksoy, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Başkanı Erhan Bederli, Akademik Danışman Kırklareli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Raif Cergi Bozan, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri F. Merve Gelep, Kırklareli Ticaret Borsası Genel Sekreteri Umut Karaseyfioğlu katıldı.
Hazırlık Toplantısı’nda “10. TOBB Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası”nda dile getirilecek bölgesel sorunlar ile bu sorunların çözüm önerileri masaya yatırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekonomiden sorumlu bakanların katılımı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenmesi planlanan “10. TOBB Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’nda Kırklareli’nin belirlenen sorunları ve bu sorunların çözüm önerilerinin yer aldığı konuşmayı İl Sözcüsü olarak Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ın yapması belirlendi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen toplantıya; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Kırklareli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Seyit Ahmet Yılmaz, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Keskin, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aytaç Aksoy, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Başkanı Erhan Bederli, Akademik Danışman Kırklareli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Raif Cergi Bozan, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri F. Merve Gelep, Kırklareli Ticaret Borsası Genel Sekreteri Umut Karaseyfioğlu katıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol