Kırklareli’nde hakemlere tepki

Temsilcimiz Kırklarelispor 18 Mart Pazar günü saat 15:00’da Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Saat 15:00’da Kırklareli Atatürk Stadyumunda başlayan zorlu mücadelede hakemler tarafından çok hata yapıldığını söyleyen taraftarlar Kırklarelispor’un hakkını yediklerini dile getirdiler.

18 Mart Pazar günü Kırklarelispor evinde fatih Karagümrük’ü konuk etti. Son derece her iki takım içinde önem arz eden mücadelede 0-0’lik skor ile son buldu. Mücadele boyunca belirli dakikalarda Kırkalrelispor’un hakkının yenildiğini söyleyen taraftarlar maç sonunda gözlemciden hesap sordu.
Penaltı neden verilmedi
Dakikalar 38’i gösterdiğinde el topa müdahale ettiğini söylen taraftarlar “Dakikalar 38 gösterdiğinde takımımız Kırklarelispor atağa kalktı daha sonra Davut tam orta açarken fatih Karagümrüklü bir futbolcunun açık alan eline top çarptı ve hakemler bu es geçti. Niye her hafta bizim hakkımız yeniyor, niye o penaltı verilmedi” dediler.
“4. hakem ve gözlemci nereye bakıyor”
Mücadelenin sonlarına doğru yaşanan bir tatsı olay hakkında gazetemiz muhabirlerine açıklamada bulunan taraftar “Mücadelede hakemlerin çok hatası vardı. Fakat mücadelenin sonuna doğru bizim oyuncumuza Fatih Karagümrüklü bir futbolcu kafa attı. Orta hakem görmedi tamam ama 4. hakem ve gözlemci bunu bire bir gördü neden oyunu durdurmadı. Bu hakemler ile başımız dertte” dediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol