Kırklareli’nde golsüz beraberlik

Stadyum: Kırklareli Atatürk Stadı
Saat: 14.30
Hakemler: Yasin Kol, Yakup Bulut, Ali Tuna, Halil İbrahim Yıldırım.
Alişan Şeker, Davut Babur, Saffet Gurur Yazar, Soner Birinci, Enis Çeliksu, Hakkı İsmet Şimşek, Tekin Adar, Mehmet Menderes Önkuzu, Oğuzhan Erdoğan, Salim Kaya (Dk. 46 Yusuf Akyel), Caner Koca.
YEDEKLER: Meriç Bayram, Agmet Baykal,Ersoy Dinçer, Yusuf Akyel, Müslüm Aydoğan, Göktuğ Uzunoğlu, Ali İhsan Şahin.
Nazillispor: Onur Bulut, Bora Yelken, Berkay Öztuvan, Fatih Üge, Mazlum Demir, Mert Er Estik, Nuh Aşkın, Görkem Bitin, İlter Ayyıldız, Onur Karakabak, Abdulsamed Can.
YEDEKLER: Kıvanç Küçükkarış, Mehmet Ersavasş, Mert Çakar, Osman Beykay Özçelik, Serdar Eylik, Aykut Sevim, Mert Çapar.
SARI KARTLAR: Dk.10 Nazillispor Nuh Aşkın Sarı Kart, Dk. 37 Nazillispor Abdulsamd Can, Dk. 64 Kırklarelispor Oğuzhan Erdoğan, Dk 75 Kırklarelispor Yusuf Akyel, Dk. 77 Onur Karakabak Nazillispor, Dk. 81 Mert Er Estik Nazillispor, Dk. 89 Ahmet Baykal Kırklarelispor.
Temsilcimiz Kırklarelispor 04 Mart Pazar günü evinde Nazilli Belediyespor’u konuk etti. Saat 14.30’da başlayan mücadeleyi Yasin Kol, Yakup Bulut, Ali Tuna, Halil İbrahim Yıldırım yönetti. Yeşil Beyazlılar için önemli olan mücadelede her iki takımda birer puana razı oldu.
Mücadelenin başlaması ile birlikte her iki takımda gol aramaya başladı. İlk yarıda Nazilli Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlanırken Kırklarelispor’da Nazilli Belediyespor’a geçit vermedi.
2. yarıda hızlı oyuncular sahada
İkinci yarının başlaması ile birlikte Kırklarelispor Teknik Direktörü Vehbi Haluk Bulgurlu yeni ve hızlı 2 oyuncuyu sahaya sürdü. Kırklarelispor’un üstünlük gösteremediği mücadelenin 90 dakika sonunda 3 dakika uzatma verildi. Bu 3 dakikalık uzatmanın sununda her iki takımda 1’er puan aldı.
Taraftar; “Her ne olursa olsun takımımızın arkasındayız”
Mücadele sonu her ne olursa takımının arkasında olduğunu belirten taraftar “Bizim için önemli olan müsabakada Kırklarelispor’umuz elinden gelenin fazlasını yaptığını gördük. 0-0 berabere kaldık ve biz taraftar ve Kırklareli olarak takımımızın her zaman arkasındayız” dediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol