Kırklareli’nde geri sayım başladı

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final heyecanına artık sayılı saatler kaldı. Bu sezon kupada 3 Süper Lig ekibini eleyerek tüm ülkede adından söz ettiren GMG Kırklarelispor, çarşamba günü Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren, Türkiye Kupası’nın en büyük favorilerinden güçlü rakibi Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Temsilcimiz GMG Kırklarelispor’u mücadelede yaklaşık 10.000 taraftarımız destekleyecek. GMG Kırklarelispor-Fenerabhçe karşılaşması saat 14:30’da başlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final heyecanı başlıyor. 4 zorlu karşılaşmanın oynanacağı çeyrek finalde temsilcimiz Kırklarelispor’da boy gösterecek. 

Ziraat Türkiye Kupası’nda çeyrek final heyecanı başlıyor. 4 zorlu karşılaşmanın oynanacağı çeyrek finalde temsilcimiz Kırklarelispor’da boy gösterecek. Yeşil beyazlılar çarşamba günü Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren, Türkiye Kupası’nın en büyük favorilerinden güçlü rakibi Fenerbahçe’yi Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda konuk edecek. Zorlu mücadele saat 14:30’da başlayacak. Bu sezon kupada 3 Süper Lig ekibini eleyerek ilimizi başarıyla temsil eden GMG Kırklarelispor, güçlü rakibi karşısında yarı finale çıkma mücadelesi verecek. Yeşil beyazlıları Çarşamba günü yaklaşık olarak 10.000 taraftarın desteklemesi bekleniyor.
Kırklarelispor’un
kupa serüveni
Temsilcimiz Kırklarelispor, Ziraat Türkiye Kupası serüvenine 3. Turla başladı. Kelkit Belediyespor’u kendi evinde 1-0 ile geçen yeşil beyazlılar 4. Tura yükseldi. Bu turda Süper Lig ekibi Ankaragücü’nü ağırlayan Kırklarelispor rakibini tek golle kupanın dışında bıraktı. Bu galibiyet ile adını 5. Tura yazdıran temsilcimiz bir başka Süper Lig temsilcisi Gaziantep FK ile eşleşti. İlk maçta rakibini 2-1’lik skorla geçen Kırklarelispor, rövanş karşılaşmasında sahadan 3-2 mağlup ayrılmasına karşın son 16’ya yükseldi. Son 16 Turu’nda Medipol Başakşehir’i 1-1 ve 0-0’lık skorlarla saf dışı bırakan yeşil beyazlılar adını çeyrek finale yazdırarak Fenerbahçe’nin rakibi oldu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol