Kırklareli’nde çocuk festivali başlıyor

Kırklareli’nde çocuk festival etkinliği düzenlendi. 5 Mart tarihinde Kırklareli Üniversitesi Kültür Merkezi’nde minikleri ağırlayacak olan festival iki seans halinde düzenlenecek. Gün boyu sürecek olan etkinliklerin yanı sıra sihirbaz gösterileri ve oyunlar 13.00 ile 15.00 saatlerinde gösterilecek.
Kırklareli’nde organizasyon anlamında önemli bir yere sahip olan Ramço Organizasyon’un sahibi Ramazan Akcan, miniklere yönelik “Çocuk Festivali” düzenliyor. Sömestr tatilinde düzenlediği ilk festival ile büyük beğeni kazanan Akcan, 5 Mart’a yeni bir gösteriye hazırlanıyor.

Kırklareli’nde boy boy afişlerin asıldığı gösteriler ile ilgili tüm hakli davet ettiğini belirten Akcan, büyük sürprizlerin de misafirlerini beklediğinin altını çizdi. Pazar günü saat 13.00’da gerçekleşecek olan açılış ile birlikte miniklere ev sahipliği yapacak olan festival ile ilgili olarak açıklama yapan Ramço Organizasyon’un sahibi Ramazan Akcan; “Uzun zamandır böylesine bir organizasyonun içerisine girmenin hazırlıklarını yapıyorduk.
İlk gösterimimizin ardından büyük bir ilgi kazandık ve uygulamaya başladık. Yaklaşık 1 haftadan beri ilimizin çeşitli köşelerin de festivalin duyularını ve reklamlarını yapıyoruz. Çocuklarımız bizim her şeyimiz ve onların ne kadar iyi büyüyüp yetişmesi, birer birey olması bizler için oldukça önemli. Ailelerin de zaman zaman bunaldıkları ve sıkıldıkları anlar oluyor.
Ben sadece miniklerimizi değil, velilerinin de buraya gelmelerini ve onlarla beraber güzel bir zaman geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.
5 Mart Pazartesi günü açılacak olan festivalde animasyon gösterileri, sürpriz hediyeler, çocuk oyunu, sihirbaz gösterisi, kukla tiyatrosu, palyaço gösterileri gibi oyunlar sergilenecek. 2 seans halinde düzenlenen etkinlik gün içerisinde 13.00 ve 15.00’da gösterilecek.
Festival coşkulu geçecek
Festivalin sayılı günler kaldığın belirten Ramazan Akcan; “Böylesine görsel şölene çevirdiğimiz etkinliğimizi havanında güzel olması umudu ile tam gün yapma kararı aldık.
Böylelikle bizlerde onlarda sevindi. Tabi böylesine bir etkinliği tek başımıza düzenlemedik. Birçok kişi ile görüşüp ortak karar aldık. Sponsorlarımız var ben başta onlara çok teşekkür ediyorum.
Festivalimize miniklerimiz için 10TL veliler içinse 15 TL gibi cüzi bir ücret belirledik. Ben şimdiden misafirlerimize çok teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol