Kırklareli’nde çekilen komedi filmi büyük ilgi odağı oldu

Geçtiğimiz aylarda Kırklareli’nde çekilen “Düzensiz Düzenbazlar” filminin galası 20 Haziran Salı günü Kırklareli Rektörlük Kültür Merkezinde saat 21:30’da gerçekleşti.

Düzensiz Düzenbazlar filminin galası 20 Haziran Salı günün saat 21:30’da Kırklareli Rektörlük Kültür Merkezinde gerçekleşti. Geçekleşen galaya film oyuncuları ve vatandaşlar katılım gösterdi. Galaya; Filmin Senaristi, Yönetmeni ve Oyuncusu İbrahim Vurmaz, Sancak Bayraktar, Metin Keçeci, Ömer Gecü, Özkan Ayalp, Hakan Taş, Çağrı Tokalı, Özge Özdemir, Damla Gezici, Ramazan Doğan ve diğer oyuncu kadrosu ile Filmin Yapımcısı Boyak İnşaat ve Kırklareli Batı Yatırım Sahibi Erkan S. Ertekin katıldı. Filmin hem yönetmeni hemde oyuncusu olan İbrahim Durmaz filmin çekimlerinin çok güzel ortamlarda gerçekleştiğini vurgulayarak “Düzensiz Düzenbaz” Filmimizi Şubat ayında çektik. Her şey çok güzeldi ama soğuk hava mahvetti bizi, balkanlar diye bir şey varmış onu yaşadık. Güzel geçti zaten keyifli bir film, ben bunu 5 yıl önce yazmıştım bugüne nasipmiş. Umarım filmimizi vatandaşlarımız beğenir. Kırklareli halkı her zaman desteğini esirgemedi. Kırklareli halkına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.
“Kırklareli çok özel bir şehir”
Filmin oyuncularından Sancak Bayraktar Kırklareli özel bir şehir olduğunu anlattı. Kırklareli insanının çoksıcak kanlı olduğunu vaurgulayarak. Bayraktar; “Kırklareli için konuşmak kolay bir şey değil, ama şuna söylemekten onur ve gurur duyuyorum her zaman her yerde gördüğüm kişilere görmediğim kişilere de mesaj atıyorum. Kırklareli insanı o kadar sıcak ki eksi 12 derecede bile çalışırken bizi ısıttılar. Samimi söylüyorum ben bu kadar güzel insanların yaşadığı yerde yaşamak isterim emekliliğimde bu taraflara gelirim. Sıcak insanlar, çekimler sırasında bizlere çok yardımcı oldular, çok mutlu olduk. Kırklareli Valiliğinden tutun en alt kadroya kadar bizlere inanılmaz destek verdiler çekmiş olduğumuz filimde. Halkımızın gururla onurla seyredeceği, filimden çıktığı zaman vay çok güzelmiş diyebileceği bir film olur. Umarım herkes için güzel olur.” dedi.
“Film için büyük bir emek var”
Film oyuncularında Çağrı Tokalı; “Film için büyük bir emek var” Çağrı Tokalı; “Film 90 dakikalık ancak üzerinde çok büyük bir emek var. İnsan bunun işin içine girince anlayabiliyor. Gece-gündüz sabırla çalıştık. Kırklareli halkına da buradan çok teşekkür ediyorum çekimler sırasında bizlere çok sıcak davrandılar. Umarım güzel bir iş çıkarmışızdır” dedi.
“Kırklareli’nde olmak bizim için bir mutluluk”
Abdullah Yıldırım; “Kırklareli’de bu filmi çekmek bizim içinde gerçekten büyük mutluluk verici. Diğer arkadaşlarımızın dediği gibi Şubat ayında eksi 12 derecede bu filmi çektik. Ancak buna deydi. Arık söz sinema seyircisinde onlar karar verecekler” dedi.
“Kırklareli Halkı ile inşallah başka projede beraber oluruz”
Metin Keçeci; “Kırklareli Halkı ile inşallah başka projede beraber oluruz” “Düzensiz Düzenbaz” Filmin başrol oyuncusu Metin Keçeci de Kırklareli’de olmak istediğini belirterek; “Benim için aslında içinde olduğum her proje macera olarak başlar. Kırklareli’nde de çektiğimiz filmde benim için macera oldu. Kırklareli’ni gerçekten çok sevdim, burada yeni birçok dostluklar kurdum. Kırklareli Halkını, esnafını çok sevdim. Filimin çekildiği dönemlerde Kırklarelispor için bir çalışmada yapmıştık. O dönemde Kırklarelispor zor bir dönemden geçiyordu ve desteğe çok ihtiyacı vardı. Daha sonra takip ettim son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla hak ettiği yerde 2. Lig’te kaldı. Bu işi bana Sancak Bayraktar ağbim ve İbrahim Vurmaz tarafından geldiği zaman büyük bir samimiyetle bu işte beraber olabileceğimizi konuştuk. İnşallah başka bir projede yine burada oluruz” ifadelerini kullandı.
“Kırklareli halkına teşekkürler”
Filmin bir diğer başrol oyuncusu Ömer Gecü de yaptığı konuşmada filmin tüm sahnelerini Kırklareli’de çektiklerini belirterek Gecü “Düzensiz Düzenbaz” Filmi’nin tüm sahnelerini bu şirin yer olan Kırklareli’de çektik. Burada Kırklareli halkı ilk günden son güne kadar çok yardımcı oldu. Ben sizlerin huzurunuzda onlarla bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Diğer oyuncu arkadaşlarımızın dediği gibi Şubat ayında çok soğuk havalarda bu filmimizi çektik. Ancak güzel bir iş çıkardık ve buna değdi. İnşallah izleyicilerde bu filmimizi beğenir” diye sözlerini bitirdi.
“Şirin memlekette çok eğlendik”
Özkan Ayalp; “Şirin memlekette çok eğlendik” Kırklareli’ni beğendiğini belirten Özkan Ayalp; “Bizim için çok eğlenceliydi, yorucu ama zevkliydi. Daha önce çalıştığım arkadaşlarla çalışmak bizim için çok farklı. Çok zorlanmadım aslında bu rolü çıkarmak için Doğulu bir karakteri oynadım, daha öncede oynamıştım. Güzeldi eğlenceliydi, heyecan ilk günkü gibi yine var, bizde ilk kez bugün izleyeceğiz sizinle umarım sizde beğenirsiniz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol