Kırklareli’nde aylar sonra ilk Cuma Namazı

Ülkemizde normalleşmeyle birlikte atılan adımlar çerçevesinde Kırklareli’nde 74 gün sonra Cuma Namazı kılındı. Kırklareli Atatürk Stadyumu, Festival Alanı ve TOKİ Cami Bahçesi’nde kılınması planlanan Cuma Namazı yağmur ihtimaline karşı Hızırbey, Ahmet Cevdet Paşa, Kayalı Kampus, Kemal Canlı, Timurtaşpaşa ve Yeni Sanayi Camiilerinde maske ve soysal mesafe kuralına uygun şekilde idrak edildi.

İlimizde dün 74 gün aranın ardından Hızırbey, Ahmet Cevdet Paşa, Kayalı Kampüs Kemal Canlı, Timurtaşpaşa ve Yeni Sanayi Camilerinde Cuma Namazı kılındı. Normalleşmeyle birlikte atılan adımlar çerçevesinde kılınmaya başlanan Cuma Namazını vatandaşlar maske ve sosyal mesafe kurallarına uyarak idrak etti. Birçok vatandaş da tedbir amacıyla evlerinden seccadelerini getirdi. 

Kırklareli Valiliği ilk olarak Kırklareli Atatürk Stadyumu, Festival Alanı ve TOKİ Cami Bahçesi’nde Cuma Namazı’nın kılınacağını açıklamış ancak daha sonra yağmur ihtimaline karşı Hızırbey, Ahmet Cevdet Paşa, Kayalı Kampus Camileri, Kemal Canlı, Timurtaşpaşa ve Yeni Sanayi Camiileri namaz kılınacak olan ibadethaneler olarak belirlendi. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol