Kırklareli'nde Keremcem izdihamı

Rektörlük Kültür Merkezi'nde söyleşi programı gerçekleştiren ünlü Sanatçı Keremcem'e üniversitenin özellikle kız öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Müzik dünyasının ünlü isimlerinden olan ve genç kızların sevgilisi Keremcem, Rektörlük Kültür Merkezi'ndeki söyleşi için Kırklareli'ne geldi. Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen ve TRT Okul tarafından hazırlanan "Keremcem'le Akustik Söyleşi" programına ilgi bir hayli büyük oldu.
Başlama saati 15.00 olan programdan önce üniversitenin kız öğrencileri, söyleşinin yapılacağı kapının önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Program çalışanlarının hazırlıklarını tamamlaması ile birlikte kapılar açıldı ve kız öğrenciler Keremcem'i daha ön sıralarda izleyebilmek için birbiri ile yarıştı. Rektörlük Kültür Merkezi Salonu üst katı da dahil olmak üzere tamamen doldu.
Öğrencilerin de yerlerini alması ile birlikte Keremcem, sahneye çıktı. Bu sırada yoğun bir alkış ve çığlık sesleri yükseldi. Büyük bir çoğunluğunu kız öğrencilerin oluşturduğu seyircileri gören, Keremcem şaşkınlığını gizleyemedi.
Programın başlaması ile birlikte Keremcem, sürpriz konukları olan Esra Harmanda, Ümit Çırak ve Onur Mete'yi sahneye aldı.
Oldukça keyifli geçen ve yaklaşık olarak 2 saat süren program sonunda, Keremcem programa katılıp yoğun ilgi gösteren öğrencilere teşekkür etti. Kırklareli Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen söyleşi programı, ilerleyen günlerde TRT Okul programında da yayımlanacak.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Keremcem başarılarının devamını dilerim.