Kırklareli’nde Cumhur İttifakı’nın adayı; Derya Bulut

Kırklareli kamuoyunun uzun süredir cevabını beklediği soru dün yanıtını buldu. MHP Kırklareli İl Başkanlığı binasında dün saat 13:30’da bir araya gelen AK Parti ve MHP teşkilatı Kırklareli’nde Cumhur İttifakı’nın adayının Derya Bulut olduğunu açıkladı. Kırklareli için değişim zamanının geldiğini belirten Cumhur         İttifakı Adayı Derya Bulut, tek dertlerinin Kırklareli’ne yakışan hizmetleri getirmek olduğunu ifade etti. 

AK Parti ile birlikte aynı yolda yürüdüklerini belirten MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan “ Biliyorsunuz Kırklareli’nde bir süreç yaşıyoruz.  Cumhur İttifakı ile birlikte 15 Temmuz’dan beri aynı yolun yolcusu olduk. AK Parti ile beraber aynı yolda yürüyoruz. Yerel seçimlerde başta büyükşehirler olmak üzere bir ittifak oluştu. Sonra bu ittifak illere de genişletildi. Bu ittifak çerçevesinde az önce sizlere de ifade ettiğim gibi böyle bir durum oluştu. Keşke bu ittifak baştan olsaydı. Netice itibariyle genel merkezlerimizin almış olduğu talimatlar doğrultusunda bize bu ittifak iletildi. Bu gün itibariyle Kırklareli’nde cumhur ittifakının adayı Sayın Derya Bulut olmuştur. İnşallah beraber yürüyeceğiz, beraber bir şeyleri yapacağız. “ dedi. 

“Kırklareli’nde
bir şeylerin makus talihini değiştirmek istiyoruz”
MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan’ın ardından AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler söz aldı. Kırklareli’ne yerel belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini göstereceklerini vurgulayan Çiler, “Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Kırklareli’nde cumhur ittifakının adayı Milliyetçi Hareket Partisi’nden kardeşimiz Derya Bulut Bey oldu. Öncelikle kendisini tebrik ediyoruz. Sorumluluğumuz 2 kat arttığı için bizim işimizin daha zor olduğunu düşünüyorum. Bundan sonra daha fazla çalışmak zorundayız. İnşallah başkanımızın dediği gibi Kırklareli’nde bir şeylerin makus talihini değiştirmek istiyoruz. Hepimiz buraya hiçbir parti ayrımı yapmadan Kırklareli için geldik. Gerçek Kırklareli’nin yaşanması gereken Kırklareli’nin yerel belediyeciliğinin nasıl olduğunu hep beraber bu kadrolarla birlikte göstereceğiz. 15 Temmuz çok hassas bir konumuz. 15 Temmuz’dan sonra bu ülkede çok şeyler değişti. Memleket meselesi beka meselesi dedi büyüklerimiz. Genel merkezimizin talimatıyla gece gündüz hep beraber çalışacağız. Samimi bir aile ortamında hep birlikte hareket edeceğimizi düşünüyorum. Allah yolumuzu açık etsin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Meselemiz vatan, bayrak ve millet olunca bir araya gelmek zorundaydık. Bunun da hepimiz bilincindeyiz. İnşallah Derya kardeşime, Kırklareli’ne ve ülkemize hayırlı uğurlu olur. Ben tekrardan kendisini tebrik ediyorum. “ şeklinde konuştu.
“Kırklareli için
değişim zamanı”
Tek dertlerinin Kırklareli’ne yakışan hizmeti getirmek olduğunu söyleyen MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut ise “ Israrla kurduğum bir cümle var.

Bu dönem nefislerimizi ayaklar altına almamız gereken bir dönem. Ülke olarak baktığımızda gerçekten zor bir süreçten geçiyoruz. Bölgeye ve coğrafyamıza baktığımızda gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz. Gerek Sayın Cumhurbaşkanımız olsun gerek Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli olsun bu noktada ülke bekası adına ellerinden gelen tüm imkanları ortaya koyuyor. Bize düşen görevde bu sürece zarar vermeyecek söylem ve eylemlerde bulunmaktı. Elimizden geldiğince bunu yapmaya gayret ettik. Allah var burada ben çok samimi bir ortam görüyorum. En ufak bir gerilim yaşanmadı. Çünkü siyasette rekabet vardır. Bazı illerde rekabet yine devam edecek. Hepimiz için vazgeçmeyeceğimiz tek bir unsur var. O da bu ülkenin bölünmez bütünlüğü, vatanımız, milletimiz ve bayrağımız. Bu noktada hem fikir olduktan sonra Genel Başkanımız çok güzel bir söylemi var. Ülke elden gittikten sonra kiminle siyaset yapacağız. Ülke bölünürse şayet belediyecilikten ne anlayacağız, kim o belediyeciliği yapacak? Hep bu düsturla hareket etmeye gayret ettik ve bugüne kadar geldik. Hepimiz insanız hepimiz duygularımıza hareket ediyoruz. Hepimizin hayalleri, ailesi, sevdası, arkadaşları, eşi ve dostları var. Komşu komşunun külüne muhtaç derler. Burak kardeşim benim kapı komşum. Onun samimi duygularını biliyorum. İlimiz, ülkemiz için elinden gelen her şeyin en iyisini yapacağından zaten şüphemiz yoktu. Şayet aday ve belediye başkanı olsaydı da ben sonuna kadar kendisine kefildim. Ancak şu an büyüklerimiz tarafından böyle bir karar alındı. Burak kardeşimize çok ihtiyacımız var. AK Parti’nin tüm teşkilat olarak bu ilde emeği var. İnşallah sizlerin emeği ile bizlerin emeğini bir araya getirerek hem ilimiz hem ülkemiz hem de bu miras adına çalışacağız. Artık ayrıca bir değişim zamanı diyoruz. Kırklareli için bir değişim zamanı. Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan düne kadar da yapmadık bundan sonra da yapmayacağız. Çünkü bizi farklı kılan en önemli nokta bu samimi duygularımız. Bizim tek derdimiz artık Kırklareli’ne yakışan bir hizmetin gelmesi. Bu amaçla yola çıktık. İnşallah rabbim 31 Mart’tan sonra bu görevi vatandaşlarımız bize verirse hep beraber bambaşka bir Kırklareli’ne imza atacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. İyi niyetle yola çıktıktan sonra başarılamayacak hiçbir şey yok diye düşünüyorum.
Hepiniz geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu kararın, bu adaylık ve seçim sürecinin öncelikle ilimize, ülkemize, memleketimize ve hepimize hayırlı olmasını diliyorum. “ ifadelerini kullandı.
Dün ayrıca partinin Seçim kuruluna sunduğu Belediye Meclis üyesi asil aday listesi ise şöyle;
1- Halil Kahraman, 2- Ebru Bilgiç Ilık, 3- Ömer Faruk Akkol, 4- Serkan Keser, 5- Ersin Kırmızıtaş, 6- Fahrettin Kaya, 7- Fırat Altıntel, 8- Coşkun Toklucu, 9- Nadiye Rodoplu, 10- Ayten Doymaz, 11- Zeki Alsan, 12-Eyyüp Dağdelen, 13- Haktan Can Kaya, 14- Yunus Koç, 15- Mert Hakan Kanmaz, 16- Osman Bora, 17- Gözde Buçak, 18- Bilal Acar, 19- Yaşar Çakırlar, 20- Lütfi Kurubaş, 21- Yasemin Özdemir, 22- Elif Aslıhan Gülmüş.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Kırklareli için iyi bir başlangıç olabilir.