“Kırklareli’nde AK Parti’yi iktidara taşıyacağız

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, “24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile birlikte 2019 yerel seçimlerinde de AK Parti’yi Kırklareli’nde iktidara taşıyacağız” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Pazar günü yapılan yeni hizmet binası ve seçim bürosu açılışında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için hazırlıkların hızla devam ettiğini ve Kırklareli’nde AK Partiyi iktidara taşıyacaklarını söyledi. Milletvekili adaylarının açıklandığı günden bu yana çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğini söyleyen İl Başkanı Çiler, “Milletvekili adaylarımız belli olduğu günden bu yana sahaya inerek çalışmalara başladık ve Milletvekili Adaylarımız, İl Başkalığımız, İlçe Başkanlığımız Kadın Kolları Başkanlığımız, Gençlik Kolları Başkanlığımız ve Mahalle Teşkilatlarımızla beraber İlçe İlçe, Köy Köy, Belde Belde, Mahalle Mahalle, Kapı Kapı gezerek hız kesmeden devam çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
“Milletimiz 24 Haziran’da yeni yönetim sistemiyle güzel bir          başlangıç yapmaya hazırlanıyor”
Bu milletin; Malazgirt’te Sultan Alp Arslan, İznik’te Selçuklu ile Söğüt’te Osmanlı ve Ankara’da Cumhuriyet ile 1950’de ise çok partili hayata geçişle güzel bir başlangıçlar yaptığını belirten İl Başkanı Çiler, milletin 24 Haziran’da yeni yönetim sistemiyle yine güzel bir başlangıç yapmaya hazırlandığını söyledi.
“24 Haziran eski devir siyasetinin tarihe karıştığı gün olacak”
İl Başkanı Alper Çiler sözlerini şöyle sürdürdü, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, ülkeyi yönetmeye talip olan hiç kimse, öyle boş atıp dolu tutma hesabıyla milletimizin karşısına çıkamayacak. Çünkü artık yüzde 15’le, yüzde 20’yle ülkeyi yönetme imkânı tamamen ortadan kalkıyor. Halkın en az yüzde 50’sinin desteğini almak da öyle kolay olmayacak. 24 Haziran, eski yönetim sistemiyle birlikte, eski devir siyasetinin ve siyasetçilerinin de tarihe karıştığı gün olacaktır. Yeni dönemde, bozgunculara, terörist sevicilere, ülkesini dışarıda kötüleyenlere, sadece takoz olmayı siyaset sananlara yer yok. Artık dönem, millete söyleyecek sözü olanın, sunacak projesi olanın dönemidir. Artık dönem, milletin değerleriyle, tarihiyle, kültürüyle, beklentileriyle dalga geçenlerin değil, bunlara saygı duyanların dönemidir. Artık dönem, millete hizmet edebilecek siyasetçilerin, kadroların dönemidir” şeklinde konuştu.
“Biz yıkmaktan değil, ülkemize yeni eserler kazandırmaktan        bahsediyoruz”
İl Başkanı Çiler, AK Parti’nin siyaset anlayışının; hizmet, proje, yatırım ve eser siyaseti, Türkiye’yi asırlardır hayalini kurduğu hedeflere kavuşturma siyaseti olduğunu dile getirdi ve “Bunun için biz yıkmaktan değil, ülkemize yeni eserler kazandırmaktan bahsediyoruz. Biz el birliği içinde Türkiye’yi şaha kaldırmanın hayalini kuruyoruz. Allahın izni ile 2019’da da el birliği ile Kırklareli’ni şaha kaldıracağız” dedi.
“Bugüne kadar sandığa asla gölge düşürmedik”
“Türkiye, şeffaf, serbest, adil ve demokratik seçimler gerçekleştirme konusunda tüm dünyada başarısını ispatlamış bir ülkedir” diye konuşan İl Başkanı Alper Çiler, konuşmasını şöyle tamamladı: “Bize kimse demokrasi dersi vermesin, bu konuda Türkiye örnektir. Bugüne kadar sandığa asla gölge düşürmedik, birilerinin düşürmesine de fırsat vermedik. 24 Haziran seçimlerinde de aynı demokratik olgunluğu göstereceğimize inanıyorum. Vatandaşlarımızın iradelerini sandığa hür bir şekilde yansıtabilmelerini temin için sizlerden görevinizi fedakârca yapmanızı bekliyorum. Önümüzdeki 26 gün başta emniyet teşkilatımız olmak üzere devletimizin ilgili birimleri için zorlu ve yorucu bir dönem olacak. Seçim sürecini dinamitlemek için şer odakları hiç boş durmayacaklar. Türk demokrasisine leke çalmak amacıyla birileri muhakkak akla hayale gelmedik yöntemlere, iftiralara başvuracak. Devletimizin tüm kurumlarının sorumluluklarını en güzel şekilde yerine getirerek bu süreci inşallah alnımızın akıyla atlatacağımıza inanıyorum.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol