Kırklareli’nde AK Parti ve MHP kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi

Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kırklareli’ndeki Cumhur ittifakı adayı Derya Bulut, 24 Şubat Pazar günü ilimiz Bilgiç Otel’de bir kaynaşma kahvaltısı düzenledi. Organizasyona; AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Can Cafer Toklucu, Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, MHP Kadın Kolları Başkanı Sedef Baylan Özdağ, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Yıldırım, ittifak mensubu partililer ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.
Derya Bulut kahvaltı esnasında yaptığı konuşmasında sözlerine şöyle başladı; “Öncelikle bu vatan altında, bu bayrak altında, Türkiye Cumhuriyeti’nin bu güzel topraklarında, bu soğuk Pazar gününde bir araya gelmenize vesile olan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, devlet büyüklerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum.
31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler ve yerel seçimlerinde, Kırklareli’nde “Cumhur İttifakı” ile yola devam etme kararı alan ve bu yolda da bizlere bu görevi tevdi eden, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli beye de ayrıca güvenlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.”
Bulut konuşmasına şöyle devam etti;
“Kaygım inanca dönüştü”
“Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Kolay bir süreç değil. Ben daha önce bu süreci iki kez tecrübe ettim. Başlarken büyük kaygılarla başlıyorsunuz. Ama etrafınızda ailenizi, dostlarınızı, sevdiklerinizi, size inananları görünce, o kaygı yavaş yavaş azalmaya başlıyor. Ve bugün ben de sizleri bugün, burada böyle coşkulu ve kalabalık görünce, inanın, bu sabaha kadar olan kaygım, çok büyük bir inanca dönüştü. Zaten bir inanç ile yola çıkmıştık, ama şimdi iki inanç bir araya geldi. İnşallah Allah da bizim yanımızda olacaktır ve 31 Mart gecesi biz bu değişimi sizlerle birlikte yaşayacağız. Akabinde çok modern, çok çağdaş, hak ettiğimiz hizmeti alabildiğimiz bir Kırklareli için hep birlikte yürüyeceğiz. Bunu başaracağız. Bu seçimler Kırklareli için çok büyük bir önem taşıyor. Kırklareli’nde yaşayanlar olarak hep bir isyanımız vardı. İsyanımızın ana sebebi şuydu; hizmetsizlik. Ve yine isyanımızın sebebi; bazı değerler üzerinden siyaset yapılıp, akabinde 5 sene sefa sürülüp, 5 yılın ardından yine yanı söylemlerle karşımıza gelinmesiydi. Bazı değerler, hepimizin değeridir. Sadece belli bir kesime o değerler bırakılmamalıdır. Siz hizmet üretin, proje üretin, biz Atatürk’e sizden daha fazla sahip çıkarız. Ancak maalesef, söylemleri ile eylemleri bugüne kadar tutmadı.”
“Biz hiç kimseyi
ötekileştirmiyoruz”
“Ama bugün görüyorum ki, toplumun her kesiminden insan burada. Milliyetçi Hareket Partisine, Cumhuriyet Halk Partisine, Ak Parti’ye, İYİ Parti’ye oy atan insanlar burada bugün bir araya geldiler. İşte bizi zafere götürecek olan, işte Kırklareli’nde büyük değişimi başlatacak olan anlayış budur. Biz hiç kimseyi ötekileştirmiyoruz. Biz herkese kucağımızı açtık. Bizi zaten dünden tanıyorsunuz, bugünümüzü de biliyorsunuz. Allah nasip ederse 31 Mart akşamından sonra da dün neysek, bugün neysek, yarın da o olacağız.”
“3 Mart günü projelerimizi sizlerle paylaşacağız”
“Bugün mevcut Belediyenin yaptığı projeleri biz zaten 2014 yılında hazırladığımız proje kitapçığında yazmıştık. Sağolsunlar kitapçığı almışlar, orada ne yazıyorsa hayata geçirmeye çalışmışlar. Çorbada bizim de tuzumuz oldu. Ama bizim hayallerimiz o proje ile sınırlı değildi. Bunlar zaten yapılması gereken, hepimizi yapabileceği çok basit şeyler. Bizim hayallerimiz onların çok çok üzerinde. Bugün Kırklareli’ne kim gelirse gelsin bir enkaz yığını ile karşılaşıyor. Kırklareli şu anda çökmüş durumda. Sokakta caddeler rezalet durumda. Trafik berbat durumda. Biz bunları 10 yıl önce de konuşuyorduk. Bir müdahale olmazsa, bu şehir yaşanmaz hale gelecek. Evet huzurluyuz, birbirimize saygılıyız. Hiç kimsenin, hiç kimseyle problemi yok. Bunlar bizim için çok mutluluk verici. Ama şehircilik, belediyecilik demek bu demek değildir. O yüzden ısrarla söylüyorum; Söylemler ile eylemler birbirini tutacak. Bu anlamda bizler hazırız; 3 Mart Pazar günü saat 15.00’te Kırklareli Kapalı Spor salonunda, projelerimizi, hayallerimizi, hedeflerimizi sizlerle paylaşacağız.” Bulut konuşmasının ardından Belediye Meclis üyesi adayları yanına çağırarak, kendilerine günün anısına birer armağan sundu. Buluşma daha sonra iyi dileklerle son buldu.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Dört parmakla iki kulak koalisyonu bu ucube izdivacın günleri sayılıdır.

  2. Sayın yorumcu Dört parmakla iki kulak ittifakı diyerek kabalık etmişin. Sizinkisi ne ittifakı ? İçinde olmayan yok. Hdp.nin Chp.yle yanyana olduğu ittifakta bir de İyi parti olunca ne ittifakı oluyor ? Ayıp ediyorsun.