“Kırklarelimiz Millet Bahçesi'ne kavuşuyor”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Festival Alanının Millet Bahçesi Projesi amacıyla tahsisini son aşamaya geldiğini ifade etti.
AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, devam eden ve başlayacak olan projeler ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda Bakan Yardımcısı Enver İskur’la bir araya geldi.

Minsolmaz, ilimizde yapımına başlanan Millet Bahçesi projesi hakkında görüşmelerde bulunduğu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda Bakan Yardımcısı Enver İskur’la ayrıca ilçelerimiz ve beldelerimizin de Toplu Konut Projelerini değerlendirdiklerini kaydetti. AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz konuya ilişikin açıklamada bulanarak şunları kaydetti: “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’mızdayız. Bakan Yardımcımız Sn Enver İskur’la birlikteyiz.
Festival Alanının Millet Bahçesi Projesi amacıyla tahsisini son aşamaya getirdik.
50 dönüm arazi, 5.000 m² Etkinlik Alanı, Çocuk Oyun Alanları + Bisiklet Yolu, Kaykay Pisti , Otopark tarihi, binalar restore edilerek hizmete açılıyor” dedi. (G. Ayyıldız)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Bir zamanlar fuar alanı talan edilecek imara açılacak diye ortalığı kasıp kavuranlar oranın millet bahçesi olmasına bile laf söyleyeceklerdir. Çünkü iktidar partisi eliyle yapılıyor. Beğendiremezsin.