Kırklarelililer futbola doydu

Vali Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde oynanan maçlarla birlikte, Kırklareli halkı haftasonunu futbol keyfi ile geçirdi. Cumartesi ve Pazar günü iki maçın oynandığı tesiste, kıran kırana mücadeleler nefesleri kesti

Gelişim Ligleri'nde mücadele eden altyapı takımlarına ve Amatör Spor Kulüpleri'ne ev sahipliği yapan Vali Mustafa Yaman Spor Tesisleri'nde, 6 Şubat 2016 Cumartesi günü Darıca Gençlerbirliği U16 Takımı ile Kırklarelispor U16 Takımı karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen mücadeleyi, Darıca Gençlerbirliği takımı 2-1 kazanmayı başardı. Ailelerinin çocuklarını izlemek adına tribünlere geldiği karşılaşmanın, her anının farklı bir heyecan içerisinde geçmesi yüzleri güldürdü.
"Futbolun keyfini çıkarıyorlar"
Maçın ardından açıklama yapan antrenörler, bu işin en önemli sırrının dostluk olduğunu vurgulayarak; "Sosyal çevrelerinin genişleten, profesyonel arenada ne yapması gerektiğini öğrenen genç futbolcularımız, yeni yeni dostluklar ediniyorlar. Bu da onların hayatlarını olumlu yönde etkiliyor. Sadece kıyasıya mücadele etseler de saha dışında dostluklarını asla zedelemiyorlar" diyerek durumu özetlediler.
Vali Mustafa Yaman Spor Tesisleri ile birlikte altyapı takımlarının önemli bir eksikliğinin ortadan kaldırıldığını vurgulayarak; "Bizim için önemli galibiyet değil. Burada sporcularımızı en iyi şekilde yetiştirmek. Onların deneyim ve tecrübe kazandıklarını görmek bizleri gururlandırıyor. Bu bağlamda hepsinin geleceğinin parlak olmasını temenni ediyoruz" diyerek düşüncelerini dile getirdiler.
Amatör Küme'de nefes kesen karşılaşma
Kırklareli Amatör Küme mücadelesinde Katranca Spor ile Sanayispor karşı karşıya geldi. Büyük çekişme içerisinde geçen karşılaşmayı, Sanayispor 3-1 kazanarak sevinci yaşayan taraf oldu. Maçın ardından birbirleri ile el sıkışarak, mücadelenin sadece saha içerisinde olduğunu gösteren futbolcular, izleyenler tarafından takdir topladı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol